- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruna gosterdikten sonra doktor tedaviye baslar ya hap verir ya da igne verir yumurtalarini onceden uyarmak icin sonra catlatma igne sonra sonra asilamaBenim aci esigim yuksek ben sureci merake diyorum sadece bunuda yaptririnca sonra ne yapicaz az cok doktorlar ayni yolda ilerler
Insallah,saglikla devam eder sen dw bizlere dua etAcilde yapmiyorlardi bugün gittim özelde yaptırdım testi ve pozitif bir haftalık gebeyim iki gündür bir degerleri kontrol edicez dua edin benim için inşallah sağ salim sağlıkla alırım kucağıma rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Eki Görüntüle 2538827
Eki Görüntüle 2538827
Reglimi 3 gün geçti,dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç buRabbim cümlemize hayırlısından hayırlısıyla nasip etsin
![]()
Canım bi kan ver bat 3 yazan niye silikleşmiş bi değerine baktır24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar
Bende aynen demistim daha hala veremedim hepsini 9 ay oldu 4 kilo verdim ancakÖyle canım zaten biz biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var ve olmuyor demek daha kötü durumları yaşamaktan kolay.. 5 aylıkken 11 kilo almana maşallah diyorum ben o dönemde bırak almayı 2 kilo vermiştim hatta ilk kızımda 4 kilo vermiştim kilo almak 5 aydan sonra başlıyor bende, ruh gibi geziyorum yani.. ben de regl olunca canımın istediğini yiyorum sağlıksız sağlıksız![]()
Canım nırmal şekilde çekseydin keşke pek anlayamadım benKizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dediyok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2538971
Amin canim amin insallah. Allahim saglikla kucagini almayi nasip etsin insallahAllh iilk versn ablcm. Cok sukur iiym ben de saolasnsimdilk sıknti yok bebiste insllh bole dewam edr. Insllh senn de suprz yapar bu sefer gulsun yuzun ❤
Kizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dediyok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2538971
Gayet normal gözüküyor canım anladığım kadarıylaEki Görüntüle 2538975 kızlar hormon sonuclarim ultrasonda da bişey çıkmadı doktor yarın gorecek
Canim normal hali buCanım nırmal şekilde çekseydin keşke pek anlayamadım ben
Daha önce bana da doktor pco dedi bende aşırı tuylenme vardı baya ileri boyutta 10 ay diane 35 ve glukofen kullandım ama sadece dheas hormonum yüksekti ih ve fsh normaldi 6 aydır ilaçları bıraktım o zaman demekki doktor yanlış teşhis koydu çünkü benim adetlerim de hep duzenlidirGayet normal gözüküyor canım anladığım kadarıyla
Canım bende görüyorum o çizgiyi ama kaç dakika oldu. Bende yaşadım o yüzden bu testlere hiç güvenim kalmadı hava çizgisi olabiliyor diyorlar saati önemliCanim normal hali bu
Canım ben pkoluyum ve lh hep yüksek çıkıyor bazen sadece ultrasonda görülebiliyor ama ultrasonda normalde ve adet düzenliyse yoktur pkoDaha önce bana da doktor pco dedi bende aşırı tuylenme vardı baya ileri boyutta 10 ay diane 35 ve glukofen kullandım ama sadece dheas hormonum yüksekti ih ve fsh normaldi 6 aydır ilaçları bıraktım o zaman demekki doktor yanlış teşhis koydu çünkü benim adetlerim de hep duzenlidir
Valla canim dedigim gibi sabah ilk birkac dakika baktim ve alelacele ise ciktim. O baktigim sirada yoktu bence. Aksam esime gostermek icin getirdim boyletdi bende anlamadim vallaCanım bende görüyorum o çizgiyi ama kaç dakika oldu. Bende yaşadım o yüzden bu testlere hiç güvenim kalmadı hava çizgisi olabiliyor diyorlar saati önemli
Kuzu ne ümitlen ne üzül diyeyim ama en iyisi kan testi gerçekten ve testi tekrarlamaya faydalı olabilir Allah hayırlısını versin bata kaç gün vardıValla canim dedigim gibi sabah ilk birkac dakika baktim ve alelacele ise ciktim. O baktigim sirada yoktu bence. Aksam esime gostermek icin getirdim boyletdi bende anlamadim valla
Geçen sene ih 3 lerde fsh 6 lardaydi ultrasonda da her iki overde milimetrik folukuller gozlenmisttr diyordu bugün doktora sordum overlerin içindeki yumurta hücreleri normal onlar dedi yeni cekildigim ultrasonda overler ve uterus normaldir diyordu bende pkodan dolayı korunmuyirym 2 aydır denedik olmayınca hormonlara baktrayim dedim sevindim vallaCanım ben pkoluyum ve lh hep yüksek çıkıyor bazen sadece ultrasonda görülebiliyor ama ultrasonda normalde ve adet düzenliyse yoktur pko
Amin canim insallah valla hayirli ve saglikli olsun diye surekli dua ediyorum. 2 var canim hayirlisiylaKuzu ne ümitlen ne üzül diyeyim ama en iyisi kan testi gerçekten ve testi tekrarlamaya faydalı olabilir Allah hayırlısını versin bata kaç gün vardı