• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar reglim tamemen söküldü. Bu ay yine tedavi olmayacagim. Sadece vitaminlerimi icerim. Pazardan kocaman bir beyaz lahana aldim lahana kürü yapicam 1 hafta .vucudumda cok ödem var.onun disinda başka birsey yapmicam. Kasim veya aralikta 1 kezdaha asilama denicem.
Canım lahana kürünü bilmiyorumda soğan suyu yapsana

Aaaaahhhhh keskkeeeeeeeeeee tutsa 😍🤣😁esim diyor ikiz olursa kurban keserim

Ikincisini Allah büyük 😁🤣 2. Bebis icin ugrasmam bu kadar diye dusunuyorum
Yani sonucta allah bir tane vermiş 2. İçin isyan etmek yanlış geliyor bazen tabiki isterim kardeşi olsun ama kendimi yıpratmam🥰🥰 herşeyin hayırlısııı🙏🙏

Aynen canım yapıyorum bende idrarımı duşa da giriyorum🥰
Kızlar banada doktorum ilişkiden sonra en az 2 saat ayağa kalkmamamı söyledi. Spermler sıvılaştıktan sonra hareketleniyormuş sıvılaşma en az 1 saatte oluyormuş tuvalete gidince çoğu dışarı çıkıyor zaten dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

S Sibelll16 taş bebekim bebiş var mı bebiş bat gelmiş 😍 ayran içtik ayrımı düştük kız hiç görüşmüyoruz artık 🤗
Canım 27ydi bat ama yumurtlamaya göre 28 oluyor, 2 gün var yani. Bel ağrım var gelecek gibi regl, nasip artık. Çok yorgunum kız bu aralar, giriyorum son sayfaları okuyup yazıyorum arada 😀 sen nerelerdesn asıl 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X