- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
1 tanecik saglikli bi bebis olsa da hayatta baska birsey istemem kesinlikleİnşallah canım, hepimiz görelim o günleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tanecik saglikli bi bebis olsa da hayatta baska birsey istemem kesinlikleİnşallah canım, hepimiz görelim o günleri![]()
Benim duyduğum aşılama ilaçlarının etkisi 2 3 ay daha sürüyormuş bence ara vermen daha mantıklı ama sen bilirsin cnm
Benim 9 ay,sene olur diye korkuyorum . Ćünkü 3 yıl bekliyodum bu günleri.Insalllaaahhhkac senedir bekliyordunuz
Büyük konuşma canım o bebeğin büyüyünce yanlız kalmasın diye bir tane daha isteyeceksin bebek kokusunu özleyeceksin daha dur1 tanecik saglikli bi bebis olsa da hayatta baska birsey istemem kesinlikle![]()
Allah daha fazla beklettirmesin insallah kucaklar dolsun.Benim 9 ay,sene olur diye korkuyorum . Ćünkü 3 yıl bekliyodum bu günleri.
Buyuk konusayim da basima gelsin kiizzzBüyük konuşma canım o bebeğin büyüyünce yanlız kalmasın diye bir tane daha isteyeceksin bebek kokusunu özleyeceksin daha dur![]()
Benim duyduğum aşılama ilaçlarının etkisi 2 3 ay daha sürüyormuş bence ara vermen daha mantıklı ama sen bilirsin cnm
Aynen canım yapıyorum bende idrarımı duşa da giriyorumCanlarimm iliskiden en fazla yarim saat sonra idrarinizi yapmaniz lagzim yoksa enfeksiyon olusuyor.. Bendede cok oluyordu doktorum öyle öneridi.. Öyle yaptigimdan beri kurtuldum cok sükür![]()
Aynen güzel sonuçlansa da keşkeSayılı günler cabuk gecer cicegim![]()
İkiside tutsun canım inşallahKizz yok ya benim tam zaminda gelir ya 1 gun gec gelse nolceeekk
Sagda ve solda iki taneydi en son dun gece catlatma ignesi oldum
Canım lahana kürünü bilmiyorumda soğan suyu yapsanaKizlar reglim tamemen söküldü. Bu ay yine tedavi olmayacagim. Sadece vitaminlerimi icerim. Pazardan kocaman bir beyaz lahana aldim lahana kürü yapicam 1 hafta .vucudumda cok ödem var.onun disinda başka birsey yapmicam. Kasim veya aralikta 1 kezdaha asilama denicem.
Aynen allah bir tane versin de 2. Bebiş allaha kalmış artık inşş1 tanecik saglikli bi bebis olsa da hayatta baska birsey istemem kesinlikle![]()
Aaaaahhhhh keskkeeeeeeeeeee tutsaİkiside tutsun canım inşallah
Ikincisini Allah büyükAynen allah bir tane versin de 2. Bebiş allaha kalmış artık inşş![]()
Yani sonucta allah bir tane vermiş 2. İçin isyan etmek yanlış geliyor bazen tabiki isterim kardeşi olsun ama kendimi yıpratmamAaaaahhhhh keskkeeeeeeeeeee tutsaesim diyor ikiz olursa kurban keserim
Ikincisini Allah büyük2. Bebis icin ugrasmam bu kadar diye dusunuyorum
Evet o da var ama bi sure sonra isteniyor bebekYani sonucta allah bir tane vermiş 2. İçin isyan etmek yanlış geliyor bazen tabiki isterim kardeşi olsun ama kendimi yıpratmamherşeyin hayırlısııı
![]()
Kızlar banada doktorum ilişkiden sonra en az 2 saat ayağa kalkmamamı söyledi. Spermler sıvılaştıktan sonra hareketleniyormuş sıvılaşma en az 1 saatte oluyormuş tuvalete gidince çoğu dışarı çıkıyor zaten dediAynen canım yapıyorum bende idrarımı duşa da giriyorum![]()
Kesinlikle Rabbim 2.Ve 3.leri de nasip eder inşallah, isterken hiç bir zaman az istememek lazım, veren Rabbim herşeye kadirBüyük konuşma canım o bebeğin büyüyünce yanlız kalmasın diye bir tane daha isteyeceksin bebek kokusunu özleyeceksin daha dur![]()
Gelsin de gör o zaman, 3-5 yıl sonra 2. Olmuyor diye gezersin buralardaBuyuk konusayim da basima gelsin kiizzz![]()
Canım 27ydi bat ama yumurtlamaya göre 28 oluyor, 2 gün var yani. Bel ağrım var gelecek gibi regl, nasip artık. Çok yorgunum kız bu aralar, giriyorum son sayfaları okuyup yazıyorum arada