- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen hala tedirginim yaaAyyyyyy cok kotuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hala tedirginim yaaAyyyyyy cok kotuydu
Ben de oyle yazik kaynanam akli cikti kadınınAynen hala tedirginim yaa
Aynen ben bide yatmaya çalıştıkça kalkasım geliyo inadına tuvaletim geliyo2 saat yatmam mümkün değilki akşam biter yani vallaspermler hızlı hemen gidiyorlarmıs canım yoksa kim ilişkiden sonra 2 saat yatıyorki duşa giriyor insanlar yıkıyor iyice yine hamile kalıyor belli olmuyor yani hem o kadar da takıp psikolojimi bozamam valla
![]()
İnşallah canım çok kötü bir duyguÇok geçmiş olsun kızlar Van depremini yaşayan biri olaraktan neler hissettiğinizi hissedeceğiniz çok iyi bilirim Allahım yaşatmasın şiddetli olup da can kayıpları yaşanmasın inşallah![]()
Aynen öyle zaten yatsam da gerş geliyor yine o yuzden çok yatmaya gerek yok benceAynen ben bide yatmaya çalıştıkça kalkasım geliyo inadına tuvaletim geliyo![]()
Nasıl anlamadım sirke kokuyor kiKızlar ya size bişey sorcam çamaşır yıkadım aynı deterjan aynı yumuşatıcı ama çamaşırlar sanki sirke gibi kokuyor ya![]()
Olacağı varsa olur Allahın izniyleAynen öyle zaten yatsam da gerş geliyor yine o yuzden çok yatmaya gerek yok bence![]()
Aynen öyle takılmayalım o yuzdenOlacağı varsa olur Allahın izniyle![]()
inşallah bebiştirBenmi öyle sanıyorum yada bilmiyorumda bi uykuum geliyoobaşım dönüyo gibii miğdem bulanıyo gibii
yarın bat gelecekmi noluyo bu ay çözemedim ya ne zor durum belirsizlik
![]()
Bilmiyorum ya sanki sirke kokusu varNasıl anlamadım sirke kokuyor ki![]()
Aynı benBenmi öyle sanıyorum yada bilmiyorumda bi uykuum geliyoobaşım dönüyo gibii miğdem bulanıyo gibii
yarın bat gelecekmi noluyo bu ay çözemedim ya ne zor durum belirsizlik
![]()
Senin bat nezaman? Aay inşallah bebişlerdiirAynı benbu hafta başımı zor tutuyorum gözüm açıkkende. Ara ara midem bulanıyor
En geç Pazar olmam gerekiyorSenin bat nezaman? Aay inşallah bebişlerdiir![]()
Alla alla kullandıgın marka ile alakalı olabilir miBilmiyorum ya sanki sirke kokusu var
Amin aminSenin bat nezaman? Aay inşallah bebişlerdiir![]()
Yeni almadım ki kaç aydır kullanıyorum eşim gelsin bi koklatcam bana mı öyle geliyor anlamadım sererken bi daha mı yıkasam dedimAlla alla kullandıgın marka ile alakalı olabilir mi