• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Totem yapalım hadi gebeyim gebeyim gebeyim gebeyim gebeyiz bir iki gün içinde gebe olduğumu Öğrencem. Buraya kocaman HAMİLEYİM yazcam. Hamileyim hamileyim hamileyim .Rabbim duy sesimizi nasip et sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı Salih/Saliha evlatlar nasip et. Yüzü güzel huyu güzel ahlaklı evlatlar ver eşlerimize bu güzel haberi vermeyi nasip et Rabbim aminnnnn aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cokcokcokkkkk amiiiiiinnnnnn❤️❤️

Kizlar çok güzel rüya gördüm sanki gerçek gibiydi valla rüyası bile güzel allah tez zamanda evlat nasip etsin bize saglik ve hayırlı olsun ruyama gelince test yapıyorum önce tek çizgi çıkıyor 1 dk sonra ikinci çizgi cikiyor birden kirmizilasiyor annemle seviniyoruz gordun mu bak hamileyim diyorum kan sonucun çıkıyor 500 kusurlerse tabi kan ne zaman alınmış o kısmı görmedim doktora gidiyorum tabi doktor moralimi hamile degilsindir diyor kan tahlili yazıyor ben istediğim tahlil var mi diyor bende guatr diyor irsi çünkü bizde neyse diğer kan sonucem cikiyor 758 de felan ben de diyorum ki ne bicim doktor bu muane etmedibeni hamile değilsin diyor bak diyorum veya ucu değerin yüksek çıktı yine diyorum öyle uyandım valla çok güzeldi valla hala rüyanın etkisindeyim...
Rabbim sabretmen icin seni uyarmıs 😘
Benim gördügüm rüyaları anlatsam inanmazsın resmen rüyalarda cocugumu büyütüyorum kızım oluyor oglum oluyor🤣🤣🤪 kafaya fazla takınca cok görüyordum bende artık akısında suan hersey olursada Allahtan olmazsada Allahtan canım hayır olsun yinede tabii😍😇

Ben kaynakları gösterdim orda imam sözü yoktu ayrıca bademleme gibi bir konuya nerden bağladın canım anlamadım ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı 😘
Valla konu diyanetse ben bir adım geri dururum
Diyanetcilerimizin söyledikleri seylere bakınız

Kizlar reglim tamemen söküldü. Bu ay yine tedavi olmayacagim. Sadece vitaminlerimi icerim. Pazardan kocaman bir beyaz lahana aldim lahana kürü yapicam 1 hafta .vucudumda cok ödem var.onun disinda başka birsey yapmicam. Kasim veya aralikta 1 kezdaha asilama denicem.
Hayırlısı olsun canım cokte yorma bünyeni bence😘

Kızlar banada doktorum ilişkiden sonra en az 2 saat ayağa kalkmamamı söyledi. Spermler sıvılaştıktan sonra hareketleniyormuş sıvılaşma en az 1 saatte oluyormuş tuvalete gidince çoğu dışarı çıkıyor zaten dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bende hemen cıkmıyor akmıyor bile yutuyorum resmen spermleri🤦‍♀️🤣🤣

Kadın doğuma kontrol için gttgimde kucağında bebeği genç bi kız vardı taş çatlasa 24. Bebegide 8 9 aylık kız eşiyle konuşurken duydum şimdide 3 aylık hamileymiş kontrole gelmiş sonra aynı gün belki 100kilon un ustu bi abla ama nasıl tuylenme var yüzünde belli hormonal bi sıkıntı var 2 yaşında çocuğu varmış veren allah veriyor yani her şekilde benim de hiç bu problemim yok görünürde ya olmazsa diyorum
Her evlat anneye babaya bir imtihan olarak gönderilirmis onların imtihanı erken baslamıs bizimki ne zaman baslayacak rabbim bilir
Saglıgı yerinde olsun hayırlı evlat olsun bir sene sonra hepimizin kucagında yüzlerinde güller acsında dursun insallah🥰

Kizlar simdi internette bir haber okudum. Kadinin biri 8 yil cocuk tedavisi görmus ve 8 yil sonra tüp bebek tutup oğlu olmus. Oglu 6 aylikken nasilsa kendinden olmuyor diye 2.kez hamile kalmis 2.ogluda dogmus .simdi 2 oglu var biri 24 aylik digeri 11 aylikmiş. Simdide iyi korundugu halde 3.cocuga hamile kalmis.ne yapsam diye soruyor. Rabbim aratmadan bizede nasip etsin
8yıl cocuk tedavisi görmeden pespese dogurmayı bende istiyorum yarabbülalemin amin🤪🤣❤️🤲😇😇

Çok geçmiş olsun kızlar Van depremini yaşayan biri olaraktan neler hissettiğinizi hissedeceğiniz çok iyi bilirim Allahım yaşatmasın şiddetli olup da can kayıpları yaşanmasın inşallah🙏😞
Van depreminimi yasadın oradamıydın kıyamam cicegim😚😚😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X