• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olası 😑 hormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi
Canım çok büyükmüş ya kist, çatlamayan yumurta filan mı kiste dönüşmüş yoksa önceden mi vardı, adet düzensizliği yapmaz mı o?

Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
O ne demekmiş ki ben bilmiyorum? Ben de bir bebeğimi kaybettim de merak ettim

Yok cnm çok araştırdım bidaha oluşma ihtimali çok yüksek. Şimdi baktım hormon değerlerim prolaktin yüksek çıkmış
Ben de pazartesi günü baktıracağım şu prolaktine, adetimin 2. Günü olacak. İlaç verir herhalde sana da, hemen düşüyormuş ilaçla

Canım çok büyükmüş ya kist, çatlamayan yumurta filan mı kiste dönüşmüş yoksa önceden mi vardı, adet düzensizliği yapmaz mı o?
Valla cnm ben bekarken çikolata kistim vardı 3 4 cm civarı doktor ultraosnda çikolata kistine benziyor dedi adetin geçsin gel alttan bakalım o zaman tam belli olur dedi

3 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz bir aydır kontrole başladım. Şuan yumurtalarıma bakıyoruz . Eşimin spermiogram testinde 14 mn hareketli çıktı . Neler olacak merak ediyorum .
Ah allah daha fazla bekletmesin insallah🤲🤲insallah guzel seyler olur 14 mn iyi bence

Becersemde degisen birsey yokki tatlım beybi olmuyor sonucta 20dk uzanarak kalıyorum suyumu kolamı cikolatamı sagolsun esim getirip götürüyor🤣🤣 bende istemem yan cebime modunda oluyorum yarım saat sonra wc girersem öyle hic sperm akmıyor bir damla en fazla cok ayakta kalırsam iliski sonrası tabi akıyor ama😅
Oda doğru yatsakta yatmasakta ne zaman olucaksa o zaman oluyor valla🥰 aynen illa geliyor😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X