- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Ve aleyküm esselam beybi hayırlı cumalarSelamun aleyküm kızçeler hayırlı cumalar❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve aleyküm esselam beybi hayırlı cumalarSelamun aleyküm kızçeler hayırlı cumalar❤
İnşâllah cnmBilmiyorum ki küçük bile olsa benimde umudum var. İnşallah geç döllenmedir. Yoksa da hemen regl olayım. Aşılamaya başlayalım![]()
İzin alamayanlar mecbur özele gidiyor bide erkenden sonuc alıyosun devlette 2 haftada ancaDevlette ücretsiz
Gerçektenmi hadi hayırlı olsun canımmmm inşallah bebişin gelir hayırlısıylaAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
AZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
Allah ne muradiniz varsa versinRast gelsin inşallah hayırlı güzel sonuçlarını almak nasip olsun![]()
Allah rqzi olsun . Telefonum sarj alsin birazcik anlatirimGerçektenmi hadi hayırlı olsun canımmmm inşallah bebişin gelir hayırlısıylanasıldı anlatsana
![]()
Doğrudur canımİzin alamayanlar mecbur özele gidiyor bide erkenden sonuc alıyosun devlette 2 haftada anca
Hayırlısı olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsinAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
İnsallah bebek olur tatlımmmmAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
Ovulasyon takibi yapıyorsan bir iki gün geçsin gelmezse yapKızlaar benim bugün bat ama gelecekmiş gibii sinyallerde yok nekadar geçikirse test yapmamı tavsiye edersiniz?![]()
Tamam canımAllah rqzi olsun . Telefonum sarj alsin birazcik anlatirim![]()
Sabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldikTamam canım![]()
Ya muska olayı korkutuyor aslinda biraz beni nedense Rabbim esirgesin insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm dikkat et gittigin hoca guvemilir miBenimde gebeliklerim zor geçiyor, 1 kızım doğdu, diğer bebeğimi 5 aylıkken suyum gelmesiyle kaybettim, banada subyan olabilir dediler, bir hocaya gittim ve muska verdi, onu kullanıyorum, hamile kalirsan haber ver o zaman da bir zikir vericem dedi.
Rabbim emeklerinizin karşılığı versin insAllah canım saglikla hamjle kalirsn insAllahSabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldikaldığımız gibi doktora koştuk
cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs.
sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı .
tabi alistim artik orami burami acmaya
sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz .
sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine
minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam
spermleri enjekte etti . Besmele ile
ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti
yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti
bu kaaaaaa
Ovulasyon testlerine başlamadım ama tahmini vucudumun belirtilerinden yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum sankiOvulasyon takibi yapıyorsan bir iki gün geçsin gelmezse yap
Inşallah başka birseyin belirtisidir :)Sağolasın canım bana kokuyormuş eşim deterjan kokuyor her zaman ki gibi dedi. Bana göre sirke kokuyordu. Canın sirke mi çekti diye gülüyor bana![]()