• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldik 🤗aldığımız gibi doktora koştuk 🤗 cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs. 😍🤗 sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı .🤦‍♀️😂 tabi alistim artik orami burami acmaya😂😂🤣 sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz . 😂 sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine 🤗minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam😂😂 spermleri enjekte etti . Besmele ile 😍😍🤲ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti🤗🤗 yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti🤲😍😘 bu kaaaaaa

Benimde gebeliklerim zor geçiyor, 1 kızım doğdu, diğer bebeğimi 5 aylıkken suyum gelmesiyle kaybettim, banada subyan olabilir dediler, bir hocaya gittim ve muska verdi, onu kullanıyorum, hamile kalirsan haber ver o zaman da bir zikir vericem dedi.
Ya muska olayı korkutuyor aslinda biraz beni nedense Rabbim esirgesin insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm dikkat et gittigin hoca guvemilir mi

Sabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldik 🤗aldığımız gibi doktora koştuk 🤗 cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs. 😍🤗 sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı .🤦‍♀️😂 tabi alistim artik orami burami acmaya😂😂🤣 sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz . 😂 sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine 🤗minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam😂😂 spermleri enjekte etti . Besmele ile 😍😍🤲ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti🤗🤗 yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti🤲😍😘 bu kaaaaaa
Rabbim emeklerinizin karşılığı versin insAllah canım saglikla hamjle kalirsn insAllah 🤲😍

Ovulasyon takibi yapıyorsan bir iki gün geçsin gelmezse yap
Ovulasyon testlerine başlamadım ama tahmini vucudumun belirtilerinden yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum sanki 😂 yanii galiba tahmini adetimde bugün fln gelmesi gerek ama belirti yokk :ıslık:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X