- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
Ne kadar süre sora test yapıp öğrenebilirsinAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre sora test yapıp öğrenebilirsinAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
Amiiinnn insalllahhhhh en kisa zamanda rabbimmm kimseyi daha fazla beklettirmesinRabbim emeklerinizin karşılığı versin insAllah canım saglikla hamjle kalirsn insAllah![]()
Doktor dedi ki adetin gecer gecmez gel dediNe kadar süre sora test yapıp öğrenebilirsininşallah tutar
ne zamana sonuç belli olurmuş pekiSabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldikaldığımız gibi doktora koştuk
cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs.
sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı .
tabi alistim artik orami burami acmaya
sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz .
sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine
minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam
spermleri enjekte etti . Besmele ile
ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti
yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti
bu kaaaaaa
14. Gun dene zamana sonuç belli olurmuş peki
Amin inşallah, bizde tavsiye üzerine gittik, çok huzurlu tertemiz bir dergahti, önce orda okudu sonrada muska yaptı, bize tavsiye edenler ücret almıyor demişlerdi, biz yine de teklif ettik kesinlikle almadı lafini bile ettirmedi. Bana guvenilir geldi acikcasiYa muska olayı korkutuyor aslinda biraz beni nedense Rabbim esirgesin insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm dikkat et gittigin hoca guvemilir mi
Hayırlıı haberlerle gel inşallahDoktor dedi ki adetin gecer gecmez gel dedi![]()
Allah nasip ederse insallahHayırlıı haberlerle gel inşallah![]()
Hayırlı olsun canım inşallah iki hafta sonra pozitif testini görür bayram ederiz burdaAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR![]()
Bugün doktora gittim . Yumurtam 16-17 mm olmuş. Devam edin dedi ama . Kaç ta çatlıyor 18 19 20 . Bunu yine bilemicem . Ve bir günlük bir şey ama gün aşırı dediler nasıl ayarlayacam şimdi ben 2 günde bunu3 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz bir aydır kontrole başladım. Şuan yumurtalarıma bakıyoruz . Eşimin spermiogram testinde 14 mn hareketli çıktı . Neler olacak merak ediyorum .
Cok isterim cooooook cooook coookkkHayırlı olsun canım inşallah iki hafta sonra pozitif testini görür bayram ederiz burda![]()
Bence pik olmus keşke bir önceki günde yapsaydınız acaba kaç gündür pik oluyor ?Kızlar bugün adetimin 8. Günü ovu testi yapmaya bugün başlayım dedim idrara batırır batirmaz t belirdi snrm pik olmaya cok yakın gibi duruyor ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü deniyordum ya 2. Günü başlayıp 12. Gününe kadar yiyin dio tarifte acaba devam etsem mi biraksam mi![]()
Bugünden itibaren 2 günde 1 deneyin yada ovu testi alıpta kontrol edebilirsinizBugün doktora gittim . Yumurtam 16-17 mm olmuş. Devam edin dedi ama . Kaç ta çatlıyor 18 19 20 . Bunu yine bilemicem . Ve bir günlük bir şey ama gün aşırı dediler nasıl ayarlayacam şimdi ben 2 günde bunu![]()
Bilmiorum ki adet bitiminden bi gun sonra akıntım olmuştu ama erken diye yapmamıştım yarin da yaparim bklm nasil çıkacak insAllah kaçırmamisimdir ya çarşambayı degerlendirmistik dünü bos gecirdim bugünü de degerlendirirzBence pik olmus keşke bir önceki günde yapsaydınız acaba kaç gündür pik oluyor ?
Gönlünce olsun canım. Rabbim emekleri boşa cıkarmasın.14. Gun de
Amin cumlemizin insallahGönlünce olsun canım. Rabbim emekleri boşa cıkarmasın.
Anladım canım olsun ya ben 3. Denerim sonra tüp bebek geçerim tabi tutmazsa 3. Aşılamadan sonra rapor çıkıyormuş özeldede geçerli mi acaba en azından rapor çıkardı sanadaDüzenlidir 1 2 gün fark etsede bazen genelde gününü şaşmaz çok şükür. Bida düşünmüyorum canm tüp tedavisine başlıycaz kendimizi toparlayalım
Anladım canım olsun ya ben 3. Denerim sonra tüp bebek geçerim tabi tutmazsa 3. Aşılamadan sonra rapor çıkıyormuş özeldede geçerli mi acaba en azından rapor çıkardı sanada