- 18 Kasım 2015
- 13.574
- 17.067
- 298
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olur inşallah diyelimde bizAllah nasip ederse insallahcok da baglanmak istemiyorum kendidmi tek bir sonuca baglamiycam sonucta olabilir de olamayabilir de . Gonlum tutmasindan yana
![]()
Baya heyecanlı bir süreç ya ciddenSabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldikaldığımız gibi doktora koştuk
cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs.
sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı .
tabi alistim artik orami burami acmaya
sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz .
sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine
minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam
spermleri enjekte etti . Besmele ile
ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti
yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti
bu kaaaaaa
Benimde 14.gğn daha pik olmadı bekliyorum bakalımOvulasyon testlerine başlamadım ama tahmini vucudumun belirtilerinden yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum sankiyanii galiba tahmini adetimde bugün fln gelmesi gerek ama belirti yokk
![]()
Pik yapmış gibi duruyo canımKızlar bugün adetimin 8. Günü ovu testi yapmaya bugün başlayım dedim idrara batırır batirmaz t belirdi snrm pik olmaya cok yakın gibi duruyor ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü deniyordum ya 2. Günü başlayıp 12. Gününe kadar yiyin dio tarifte acaba devam etsem mi biraksam mi![]()
Bende bilemedm yaPik yapmış gibi duruyo canımyumurtlama olduysa devam etmene gerek varmı bilmiyorumki
![]()
O zaman bırak canım benceBende bilemedm yanapsam fazla büyütür de kiste dönüştürür mü acaba die korkuyorum
Sabah yemiştim akşam yemeyim ya en iyisi bklmO zaman bırak canım bence
Aynen yumurtlamanı değerlendir sadece benceSabah yemiştim akşam yemeyim ya en iyisi bklm
Ben de temmuzda o kürü yapmıştım ama 4-5 gün yedim yine de erken yumurtlama oldu 10.-11. Gün hatta bir sonraki ay bayramda evde değilim diye arefe günü sadece bir kaşık yedim o ay da erken yumurtladım bu ay 14. Gün oldu mesela, 3 gün fark etti bende seninki daha erken olmuş gibiBende bilemedm yanapsam fazla büyütür de kiste dönüştürür mü acaba die korkuyorum
hadi insAllah rast gelirAynen yumurtlamanı değerlendir sadece bence
Ben ikinci günü gece basladm bugün de sabah yrdim yani 6 gun yemiş oldum tarifte 12. Gune kadar dio yaBen de temmuzda o kürü yapmıştım ama 4-5 gün yedim yine de erken yumurtlama oldu 10.-11. Gün hatta bir sonraki ay bayramda evde değilim diye arefe günü sadece bir kaşık yedim o ay da erken yumurtladım bu ay 14. Gün oldu mesela, 3 gün fark etti bende seninki daha erken olmuş gibi
Erken mi yumurtlamayı sağlıyor o kür ki? Bende soşan suyu içiyorum bugün 14.gün testim düne göre hafif koyuldu galiba 2-3 güne anca pik olucakBen de temmuzda o kürü yapmıştım ama 4-5 gün yedim yine de erken yumurtlama oldu 10.-11. Gün hatta bir sonraki ay bayramda evde değilim diye arefe günü sadece bir kaşık yedim o ay da erken yumurtladım bu ay 14. Gün oldu mesela, 3 gün fark etti bende seninki daha erken olmuş gibi
Akıntı takibi yaptıysan o da olur. Yarında geçerse yapOvulasyon testlerine başlamadım ama tahmini vucudumun belirtilerinden yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum sankiyanii galiba tahmini adetimde bugün fln gelmesi gerek ama belirti yokk
![]()
Amin canım.Rabbim bu hafta sonu yüzümü güldürsün.pazar günü adet günüm inşallah olmam da bebiş gelirInşallah başka birseyin belirtisidir :)
Evet bence yumurtayı erken büyütüyor o kür, soğan suyu yumurtlamayı etkiler mi bilmiyorum ama rahimi çok güzel temizliyor..Erken mi yumurtlamayı sağlıyor o kür ki? Bende soşan suyu içiyorum bugün 14.gün testim düne göre hafif koyuldu galiba 2-3 güne anca pik olucak![]()
Aynen canım bende o yuzden içiyorum enfeksiyon çok yasadıgım içinEvet bence yumurtayı erken büyütüyor o kür, soğan suyu yumurtlamayı etkiler mi bilmiyorum ama rahimi çok güzel temizliyor..
Nasipte varsa 1 günle bile oluyor aslında ama yinede değerlendirmek lazım :) inşallah tutarBilmiorum ki adet bitiminden bi gun sonra akıntım olmuştu ama erken diye yapmamıştım yarin da yaparim bklm nasil çıkacak insAllah kaçırmamisimdir ya çarşambayı degerlendirmistik dünü bos gecirdim bugünü de degerlendirirz
İnşAllah cnm aynen öyleNasipte varsa 1 günle bile oluyor aslında ama yinede değerlendirmek lazım :) inşallah tutar
Kuzum o kürü yapmadım ama yumurtlama olunca bırakman gerekiyor bebği düşürüyormuş yoksa diğer topikte Maria yapmıştı ondan öle kaldı aklımdaİnşAllah cnm aynen öyle