- 13 Mart 2019
- 15.846
- 60.838
- 598
Bes lira tanesi hadi al bekliyorum merakla![]()
Aynen farklı bi eczaneye gittim bu sefer 5 tl yr aldım şükür

Diğer yerlede 7 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bes lira tanesi hadi al bekliyorum merakla![]()
Hadi hayırlısı olsun bekliyorumAdetim pek düzenli değildir o yüzden çekiniyorum ancak sanırım dayanamayıp yapacağım. İlk testim olacak umarım hüsran olmaz :)
Kim o neden görmedim ben
E hadi amaaaaAynen farklı bi eczaneye gittim bu sefer 5 tl yr aldım şükür
Diğer yerlede 7 tl
geçen ay Güler Altıntepe ye gitmiştim Medova hastanesinde gitseydim bu ay farkli doktora gidecektm ama konyadayim ben sen hangi ildesjnNormal de kime gidiyorsun
Hadi hayırlısı canım şifa olsun insAllah kaçıncı gunun bugün seninKızlar bu arada test yaptım rahatladım :)
Soğan kürüne başlıyorum artık![]()
![]()
O zaman seni gebeler listesine alabilirim cicegim hosgeldin aramıza tam bat meydi?Hala inanamıyorum :) burası şans getirdi bana :)
Stres varsa agrı normaldir canım migren baslangıcı olabilir ihmal etme doktora görünCeryanda kalacak bir durum yaşamadı. Uyku düzenimde bozulmadı bu aralar. Çok yoğun ve yorucu günler yaşadım. Ama bundan daha çok yorulduğum zamanlarda böyle olmadım hiç. Tuhaf bir ağrı
Hayırlısınolsun gülüm üzülme bende bu testi görmemek icin regl günümde lekelenme yasadıgım halde yapmamıstım diger ay yine lekelenme gibi regl yasadım stresten azaldı reglim herhalde büyük ihtimal seninde öyle oldu. Hayırlısını beklemeye devam Allahtan umut kesilmezKızlar bu arada test yaptım rahatladım :)
Soğan kürüne başlıyorum artık![]()
![]()
Hayırlısınolsun gülüm üzülme bende bu testi görmemek icin regl günümde lekelenme yasadıgım halde yapmamıstım diger ay yine lekelenme gibi regl yasadım stresten azaldı reglim herhalde büyük ihtimal seninde öyle oldu. Hayırlısını beklemeye devam Allahtan umut kesilmez![]()
O zaman seni gebeler listesine alabilirim cicegim hosgeldin aramıza tam bat meydi?hadi gözünüzaydın ya cok sevindim bizlerde daha fazla beklemeden mutlu oluruz insallah
![]()
geçen ay Güler Altıntepe ye gitmiştim Medova hastanesinde gitseydim bu ay farkli doktora gidecektm ama konyadayim ben sen hangi ildesjn
Hadi hayırlısı canım şifa olsun insAllah kaçıncı gunun bugün senin
Bebek olsun insallah o catlaklar patlaklarKızlaaaar çatlamış patlamışım![]()
Yarın sabah mi başlayacaksın insAllah guzel sonuçlar alırsın ben tamamen yapamadığım halde adetimi öne çekmişti soğan kürü,Amin inşallah canım
Adet bitiminin 2.günü döngümün 10.günü :)
Amiiiinn ya insAllah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinBebek olsun insallah o catlaklar patlaklar![]()
Yarın sabah mi başlayacaksın insAllah guzel sonuçlar alırsın ben tamamen yapamadığım halde adetimi öne çekmişti soğan kürü,
Ac karna icmen gerekiyor benim bildigim cnm sabah aksam yemekten onceYok bugüj başlıcam şimdi bi bardak uatmadan bi bardak içicem hatta topik açayım belki birliktr yapcağım birileri olur hatırlatırız birbirimizee
Pazartesi görünsem iyi olacak. Bir iş yapamadım bugün evde. Eğilip kalkamıyorum. Beynim zorluyor gözüm kararıyorStres varsa agrı normaldir canım migren baslangıcı olabilir ihmal etme doktora görün