- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallah su an en onemli koni bebekInsAllah yaparsınz canım olur zamanla Rabbim yardımcınız olsun insAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah su an en onemli koni bebekInsAllah yaparsınz canım olur zamanla Rabbim yardımcınız olsun insAllah![]()
İşte pirinç, mercimek, fasulye aşamaları oluyor, limon, portakal filan derlen ilerleyen aylarda çocuğu benzetmediğimiz şey kalmıyorSonra virgul olsunnoktam benim ya
![]()
Ahahah cok dogruİşte pirinç, mercimek, fasulye aşamaları oluyor, limon, portakal filan derlen ilerleyen aylarda çocuğu benzetmediğimiz şey kalmıyor![]()
Kolları bacakları olan bal gibi tatlı bir karpuzAhahah cok dogruen son karpuz olarak geliyor
Ayyyy insalllahKolları bacakları olan bal gibi tatlı bir karpuzbir an önce olsa da yesek
![]()
Test yapmadım canım yapmak istemiyorum belki adet geciktiyse boşa üzülüyorumTest yaptın mı? Benim 28inde olmam gerekiyordu hala olmadım. Bu sahah test de yapmadım ama dün yapmıştım. Negatif![]()
Allah kolaylık versin canım ya ev ayağa kalktı mı bitmiycek gibi geliyorIyi olmus cnm vala benim her yer karışık ya temizliğe kalkinca halılar yıkamaya yollladim falan hic sevmedim evi kaçasım varkizimin odasiyla yatak odası bitti salonda sira en son oturma odasi mutfak beklior banyoları hic saymiyim
![]()
Ben Pazartesi yi bekliycemGecikenler ben de dahil hayırlısınıı diliyoruminşallah bebişlerdir 1 gün geçikdim dah ne gelen var ne gidenn nekadar daha beklesem test için acaba diye düşünüyorum bakalımm negativide görmkten korkuyorum
![]()
Bence daha fazla bekleme testin varsa yap, benim bat bugün ama dün yaptım bileGecikenler ben de dahil hayırlısınıı diliyoruminşallah bebişlerdir 1 gün geçikdim dah ne gelen var ne gidenn nekadar daha beklesem test için acaba diye düşünüyorum bakalımm negativide görmkten korkuyorum
![]()
Ben içtim mi bazen 10 gün bile attığı oluyorÖyle mi, geciktirir mi antibiyotik? Hiç düşünmemiştim bugün içmesem mi sökülene kadar
Eyvah eyvah keşke adeti bekleseydim ama resmen yutkunamıyordum ki, dün kullandım sadece hemen bırakıyım madem yarın doktoruma da söylerim bakalım ne diyecekBen içtim mi bazen 10 gün bile attığı oluyor
bence fark vqr cnm strip olanda t c den kotu kaset tipinde ikisi aynı koyulukta ama pozitif tabikiOvulasyon testi fotosu atayim dedim, kaset tipi olan n11 den, çubuk olan ınstagramdan, bence aralarında pek fark yok.
Aynen yq valaAllah kolaylık versin canım ya ev ayağa kalktı mı bitmiycek gibi geliyor
Hayırlı sonuç olsun insAllah cnmGecikenler ben de dahil hayırlısınıı diliyoruminşallah bebişlerdir 1 gün geçikdim dah ne gelen var ne gidenn nekadar daha beklesem test için acaba diye düşünüyorum bakalımm negativide görmkten korkuyorum
![]()
İnsallah doktordan hamile oldugunu ögrenir sevincle cıkarsın balamNanacım yumurtlamaya göre bugün olmam gerekiyor zaten günlerdir belim ağrıyor gelir diye düşünüyorum çünkü dün antibiyotik kullanacağım için test yaptım negatif çıktı, beklemedeyim yani. Yarın için doktoruma randevu almıştım reglin 2. Günü olacak diye ama gece gelirse 1. Gün mü oluyor bakalım doktor ne diyecek
İnşallah öyledir yarın sabah tekrar yapacağım. Haberleşelim :)Test yapmadım canım yapmak istemiyorum belki adet geciktiyse boşa üzülüyorumbekleyecem 30 gün olsun sonra yaparım semin belki geç döllenmedir olamaz mı
Good morning madamm❤İnsallah doktordan hamile oldugunu ögrenir sevincle cıkarsın balam![]()
Yok benimkini geciktirmemişBen içtim mi bazen 10 gün bile attığı oluyor
Malesef canım an itibariyle reglin 1. Günü başladı, sizi de an be an gelişmelerden haberdar ettim resmenİnsallah doktordan hamile oldugunu ögrenir sevincle cıkarsın balam![]()