Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Test yaptın mı? Benim 28inde olmam gerekiyordu hala olmadım. Bu sahah test de yapmadım ama dün yapmıştım. Negatif :KK43:
Test yapmadım canım yapmak istemiyorum belki adet geciktiyse boşa üzülüyorum😞 bekleyecem 30 gün olsun sonra yaparım semin belki geç döllenmedir olamaz mı

Ovulasyon testi fotosu atayim dedim, kaset tipi olan n11 den, çubuk olan ınstagramdan, bence aralarında pek fark yok.

Eklentiler

• 20190929_132215.webp
    20190929_132215.webp
    7 KB · Görüntüleme: 28
Iyi olmus cnm vala benim her yer karışık ya temizliğe kalkinca halılar yıkamaya yollladim falan hic sevmedim evi kaçasım var :KK70: kizimin odasiyla yatak odası bitti salonda sira en son oturma odasi mutfak beklior banyoları hic saymiyim 😀🙈
Allah kolaylık versin canım ya ev ayağa kalktı mı bitmiycek gibi geliyor

Gecikenler ben de dahil hayırlısınıı diliyorum 😍inşallah bebişlerdir 1 gün geçikdim dah ne gelen var ne gidenn nekadar daha beklesem test için acaba diye düşünüyorum bakalımm negativide görmkten korkuyorum :KK33:
Bence daha fazla bekleme testin varsa yap, benim bat bugün ama dün yaptım bile 😀 negatif gördüm ama olsun 😀

Ben içtim mi bazen 10 gün bile attığı oluyor
Eyvah eyvah keşke adeti bekleseydim ama resmen yutkunamıyordum ki, dün kullandım sadece hemen bırakıyım madem yarın doktoruma da söylerim bakalım ne diyecek

Gecikenler ben de dahil hayırlısınıı diliyorum 😍inşallah bebişlerdir 1 gün geçikdim dah ne gelen var ne gidenn nekadar daha beklesem test için acaba diye düşünüyorum bakalımm negativide görmkten korkuyorum :KK33:
Hayırlı sonuç olsun insAllah cnm 😍🤲

Nanacım yumurtlamaya göre bugün olmam gerekiyor zaten günlerdir belim ağrıyor gelir diye düşünüyorum çünkü dün antibiyotik kullanacağım için test yaptım negatif çıktı, beklemedeyim yani. Yarın için doktoruma randevu almıştım reglin 2. Günü olacak diye ama gece gelirse 1. Gün mü oluyor bakalım doktor ne diyecek
İnsallah doktordan hamile oldugunu ögrenir sevincle cıkarsın balam 🥰🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X