- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Asilama mi olmuştun kuzuşuummBugün gelmesi gerekiyordu gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilama mi olmuştun kuzuşuummBugün gelmesi gerekiyordu gelmedi
Aynen sanki hiç olmıcak gibi ama olucak oysaki imkansız geliyor bazen inşallah olucakBugun muydu kizçeee bi test neyin yapiversen ya
Cok haklisin vallaha sikma canini bebisi dusun sonunun guzel olacagini düşün insallah sefasini surersin bu gunlerin ❤❤
Aynen günler gecmiyor .hayal bile edemiyorum kendimi gebelik o kadar yani karnimi sis hayal etmeye calisiyorum yok ya olmuyor![]()
Ayy inşallah tutunmadandır o agrı ben aşılamada da kullanmıştım ilaçBende durumlar bugünde belim agrimaya basladi . 3. Gunum . Ilac falan vermedi![]()
Insalllllllaahhhhhh insalllaahhh❤❤Aynen sanki hiç olmıcak gibi ama olucak oysaki imkansız geliyor bazen inşallah olucak![]()
Insallah kiz daha 3. Gunum hemencik tutunur mu ki . Ne kullandinAyy inşallah tutunmadandır o agrı ben aşılamada da kullanmıştım ilaç
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleEvet cnm yarın sabah 9.30 da
Yok canım eşim istemedi hiç bi tedavi görmedim kendimiz deniyoruzAsilama mi olmuştun kuzuşuumm
Bilmiyorum kiInsallah kiz daha 3. Gunum hemencik tutunur mu ki . Ne kullandin
Saol kuzum Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Bilmiyorum kiestroferm, folattro, vajinal jel progestan kullandım cnm
Ya bugün gece 12 den sonra yemek su yasak bulduğumu yiyesim var sanki aylarca aç kalcam![]()
Serdar bey mi yazdı kız evet 30lu cnm her sabah tok karna içtim benFolattro bana da yazdı 30 lu sana kacli yazmıştı bide nasıl kullandın![]()
Bana umut oldun cnm hepimize daha doğrusu. Engelller önemli dğeil Rabbim yeter ki ol desin olur.. Bende de çikolata kisti var bi herkes sıkıntı yaratır diyo ama ben inanıyorum Rabbim nasip ettikten sonra ne kist ne bişey h bişey engel olamaz
Serdar bey mi yazdı kız evet 30lu cnm her sabah tok karna içtim ben
NedenEvett dedimya dün elimde olan için onu kullan bitince bu yazdığımı kullan diye ama önce bu aldığım folattro yu kullanmak istiyorum ben
Kız telef olmasın iç bitir folik asitler hep aynı zaten ek d vitamini b12 ve iyot var genelde hepsinde oluyor onlarda neyse içine nasıl sinerse artık minicik zatenKendisi yazdı sonucta diğerini ben kendim almıştım tabi doktora danışarakbendeki folio 120 lik az kalmıştır zaten
Ayy cok heyecanli yarin test yap kuzuşuummYok canım eşim istemedi hiç bi tedavi görmedim kendimiz deniyoruz
Yesen de simdiden yarin yine acikicanBilmiyorum kiestroferm, folattro, vajinal jel progestan kullandım cnm
Ya bugün gece 12 den sonra yemek su yasak bulduğumu yiyesim var sanki aylarca aç kalcam![]()
Yapmam belki Salı'yı beklerimAyy cok heyecanli yarin test yap kuzuşuumm
Yesen de simdiden yarin yine acikican![]()
He heee tutunur kiiizInsallah kiz daha 3. Gunum hemencik tutunur mu ki . Ne kullandin