Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun muydu kizçeee bi test neyin yapiversen ya

Cok haklisin vallaha sikma canini bebisi dusun sonunun guzel olacagini düşün insallah sefasini surersin bu gunlerin ❤❤

Aynen günler gecmiyor .hayal bile edemiyorum kendimi gebelik o kadar yani karnimi sis hayal etmeye calisiyorum yok ya olmuyor😂😂
Aynen sanki hiç olmıcak gibi ama olucak oysaki imkansız geliyor bazen inşallah olucak 🌹😭😭

Bilmiyorum ki 😀 estroferm, folattro, vajinal jel progestan kullandım cnm

Ya bugün gece 12 den sonra yemek su yasak bulduğumu yiyesim var sanki aylarca aç kalcam 😁

Folattro bana da yazdı 30 lu sana kacli yazmıştı bide nasıl kullandın 🙂

Bana umut oldun cnm hepimize daha doğrusu. Engelller önemli dğeil Rabbim yeter ki ol desin olur.. Bende de çikolata kisti var bi herkes sıkıntı yaratır diyo ama ben inanıyorum Rabbim nasip ettikten sonra ne kist ne bişey h bişey engel olamaz

Canım kusura bakma dün mesajını gördüm ancak yoğunluktan cevap veremedim. Kesinlikle sana katılıyorum, bebekler doğru zamanı kendileri seçiyor. Kimi sorunu olmayan insanlar senelerce bekliyor, kimi kisti olan ya da başka rahatsızlığı olan insanlar hızlıca hamile kalıyor. Ancak doktor kontorlünü de ihmal etmemek lazım. Ben yazın genel check up yaptırmak için kan testi verdim ve demir, d vitamini ve b12 eksikliği saptandı. b12 ve dvitamini geçen ay bitti, demir 3 kutu ve hala kullanmaya devam ediyorum. Kandaki vitamin ve minerallerin toparlanmasının kendi hamilelik sürecimi kolaylaştırdığına inanıyorum çünkü hemen sonraki ay hamile kaldım. Sonradan öğrendim ki özellikle d vitamini eksikliği polikistik overlileri oldukça negatif etkiliyormuş. Onu toparlamamın etkili olduğuna inanıyorum.
Ayrıca şöyle düşünmek lazım;bebeğin kalp atışını duyduğumuz andan itibaren, hatta kucağımıza aldığımız andan itibaren ömrümüzün sonuna kadar anne olacağız. Bu kendi isteğimizle bırakabileceğimiz, geri dönebileceğimiz bir karar değil. Çocuk kaç yaşına gelirse gelsin annelik bitmiyor. Haliyle çocuksuz günleri kendimize zehir etmektense bol bol tadını çıkarmak lazım :)

Kendisi yazdı sonucta diğerini ben kendim almıştım tabi doktora danışarak 😀 bendeki folio 120 lik az kalmıştır zaten
Kız telef olmasın iç bitir folik asitler hep aynı zaten ek d vitamini b12 ve iyot var genelde hepsinde oluyor onlarda neyse içine nasıl sinerse artık minicik zaten 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X