- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın iiz senGünaydın ☀nabersiniz millet baya uzak kaldım buralardan
![]()
Evet ya beklemek en zoru gerçekten ben de hala olmadım bugün 26. Günüm bu Cuma 30 gün olmuş olacak o zaman ya da hafta sonu bi test yaparım eğer hala regl gelmezseKızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
İnşallah canım geçti sen kaç gün de bir oluyor sun? Kaç gün geçtiEvet ya beklemek en zoru gerçekten ben de hala olmadım bugün 26. Günüm bu Cuma 30 gün olmuş olacak o zaman ya da hafta sonu bi test yaparım eğer hala regl gelmezse☺ İnşallah gelmez senim de benim de senin bat geçti mi
aynen ben kaset tipiyle uc ay denedim tam piki bi sefer yakaladım belki de yumurtlama problemim olduğu için olmadı bilemiyorum bu ay strip deniyorum başladığım gün piki görünce sevindim baya Rabbim ol der ve olur insAllah artik hepimiz içinYanı ikisinde de anlaşılıyor ama ben daha öncede bu kadar koyuluk yetiyordu bana :)
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın ☀nabersiniz millet baya uzak kaldım buralardan
![]()
Canım kanda çıkar büyük ihtimal ama hamilee olupta kanda da çıkmama ihtimali de var insAllah guzel sonuçlar alırsınKızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
Korkma yavrum her nasip vaktinin esiridir sabır ve tevekkül et Allaha bırak o en güzelini bilirdualarım sizlerle ❤❤♥♥
Çok geçmiş olsun inşallah beklediğine değsin canım Rabbim kolaylık versin
Allah yardimcin olsun, uğraşlarını boş çıkarmasın inşallah, bir tanidigimda tüp bebek tedavisi yapıyor bülent tıraşta 50 bin civarı dedi, seninki ne kadar acaba ??
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için şimdi gidiyorum hastaneye fiyat bilgisini daha ödeme yapmadım ilaç yazmayana devam ediyor not alıyorum defterime hergün tüm işlemler bitince yazarım cnm en fazla 10bin olur diye düşünüyorum
Geçtiyse kan ver canım yaİnşallah canım geçti sen kaç gün de bir oluyor sun? Kaç gün geçti
Amin canım inşallah ya. Doğru düzgün belirtimde yok. Çok stres oldum bu geceaynen ben kaset tipiyle uc ay denedim tam piki bi sefer yakaladım belki de yumurtlama problemim olduğu için olmadı bilemiyorum bu ay strip deniyorum başladığım gün piki görünce sevindim baya Rabbim ol der ve olur insAllah artik hepimiz için
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın
Canım kanda çıkar büyük ihtimal ama hamilee olupta kanda da çıkmama ihtimali de var insAllah guzel sonuçlar alırsın
Belirti olmadan da olabilir canım sakin ol insAllah seninledir miniğinAmin canım inşallah ya. Doğru düzgün belirtimde yok. Çok stres oldum bu gece
İyiyim ben de canım teşekkürler sen ne alemdesin bat ne zamanaynen ben kaset tipiyle uc ay denedim tam piki bi sefer yakaladım belki de yumurtlama problemim olduğu için olmadı bilemiyorum bu ay strip deniyorum başladığım gün piki görünce sevindim baya Rabbim ol der ve olur insAllah artik hepimiz için
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın
Canım kanda çıkar büyük ihtimal ama hamilee olupta kanda da çıkmama ihtimali de var insAllah guzel sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun canım. Artık o kadar çok negatif i gördüm ki test yapamıyorum kanda da çok kararsız kaldım. İnşallah hamileyimdir ya Rabbim çokkk aminnnnGeçtiyse kan ver canım yaben genelde 26 günde bir olurum ama bazen 24 bazen 29 olmuş 30 günü. Bulmamış hiç
Amiiiiinnnnnnnnnn inşallah canımHayırlısı olsun canım. Artık o kadar çok negatif i gördüm ki test yapamıyorum kanda da çok kararsız kaldım. İnşallah hamileyimdir ya Rabbim çokkk aminnnn![]()
Amin inşallah canım. Psikolojik gelmiyordur diye korkuyorum. Normal de ilk hassasiyet başladı ben dedim bu ay da ıolmadı diye normal de çok sıkıntı basar yanarım ama şimdi bişeyim yokBelirti olmadan da olabilir canım sakin ol insAllah seninledir miniğin![]()
Aynen öyle bi diyorum varsa zaten öğrencen stres yapma diye bi yandan ya yoksa diye korkuyorumAmiiiiinnnnnnnnnn inşallah canımtedirgin olma hakkımızda hayırlısı canım ne zaman kısmetse o zaman gelecek
![]()
bat karışık biraz benim normalde daha 18 gün var ama çok erken yumurtlama oldu yuma göre son 10 günİyiyim ben de canım teşekkürler sen ne alemdesin bat ne zaman![]()
Vala güzel şeyler olacak insAllah kan verecen mi simdiAmin inşallah canım. Psikolojik gelmiyordur diye korkuyorum. Normal de ilk hassasiyet başladı ben dedim bu ay da ıolmadı diye normal de çok sıkıntı basar yanarım ama şimdi bişeyim yok
İnşallah bu ay olur canımKalpler ilişki günleri salıyı da değerlendirin dedi ebru abla
Kasık ağrım var yumurta çatladıgı için sanırım kaldı yuma göre bata 10 gün![]()