- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 34
yok canimm yapmicamBekle canım test yapma sakın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canimm yapmicamBekle canım test yapma sakın![]()
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum
Canım benim Rabbim bu cefalarını mükâfatlandırır inşallahKuzu tüp bebek süreci işte çok zor geçiyor karnımdelik deşik ve şişkinlik sancı var![]()
Biraz sabret sonucu güzel olur umarım.Kızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
Bilmedigim bi sarki yokVayyyaaaaa her sarkıyıda biliyormussunnnnn![]()
Yokkkkk kuzum aksam esimle se konustuk bu konuyu sadece koru korune olucak diye baglanmiycaz sonucta nasip herseyCanıımm nolur kendini kaptırma aynılarını yaşadım; gögüs ağrısı büyümesi mide bulantısına varana kadar canımın biseyler istemesi vs. hamilelik belirtilerini dibine kadar yasadim diyebilirim ama sonuc negatif ve ben o kadar inanmıştımki olduğuna elimi karnıma koyup annem, oğlum, kızım diye konuştumama sonuç negatif
![]()
![]()
Cik haklii yaBenimki o kadar konuşuyosunuz herşeyi paylaşıyorsunuz madem gittiğimiz doktoru da araştırın ona giden hastaları bulun olumlu sonuçlar alan olmuş mu nasıl olmuş ne olmuş bi sorun diyo o da alıştı artık![]()
NormalKizlar arkadaşımın bugün regli günü cuma günütest yapmış pozitif ve kan vermiş 70 lerde değeri yeni başlayan kahverengi lekelenmesi var normal mi
Banada bağımlılık yaptı ama iyi geliyor gerçektenAynen iki dkika sonra kendimi burda buluyorum yine
kopamiyorum burdan
Anladım canım inşallah güzel sonuclar alırsınSebepsizdi cnm
Oldun mu şimdi bi kan ver idrarda çok geç çıkıyorBiraz sabret sonucu güzel olur umarım.
Benim gecikmenin 5 günü. Bat 25 Eylül dü o gün sabretmedim test yaptım negatif çıktı. Ben bu ay antibiyotik kullandım o geciktirdi diye düşünüyorum![]()
Çocuk hastanesine gidiyorum inşallah sıra bulurum11 den sonra almıyorlar sağlık ocagi benim bildgm cnm malesed orda verceksen sabah erkendenn git istersen
Değilim canım çok tersliyorMerhaba canım. Aile hekiminden memnun değilsen değiştir.
Olabilir canımBiraz sabret sonucu güzel olur umarım.
Benim gecikmenin 5 günü. Bat 25 Eylül dü o gün sabretmedim test yaptım negatif çıktı. Ben bu ay antibiyotik kullandım o geciktirdi diye düşünüyorum![]()
Anladım geçmiş olsun canımEşimin rahatsızlığından dolayı maalesef
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım yalnız değilsinyok canimm yapmicamama iste icimde birsey olmadi diyo sonra biyerim agriyo birsey batiyo yine acabami diyorum
![]()
Öğleden sonra gitSağolasın canım ordan
uyumuş kalmışım ya şimdi uyand
sağolasın canım saat kaça kadar alıyorlar kanı.
Ben doktora gidiyorum kan verebilirsem sonucu çıkınca yazarımKizlar ve evet Eylülünde son güne geldik
Batlari gecen kizlar varmi bi haberler??
guzelgunler2019
H Hkhkhk12
M meryem6yrr
14FatmaZehra
Hadi bize Eylülün son güzel haberlerini verinn![]()
Hastane ye gidiyorum canım inşallah bebişim benimledirÖğleden sonra git