- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
leke geliyormu canımKızlar kan verdim ama doktora girmeden mens başladı.ama hiç ağrım yok. Normal de çok ağrım olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leke geliyormu canımKızlar kan verdim ama doktora girmeden mens başladı.ama hiç ağrım yok. Normal de çok ağrım olurdu
naptıncanımİnşâllah kuzum
Amin inşallah canım. Artık yapılacak bişey yok olmadı olmuyor. Demek ki bizim nasibimizde şimdilik yok ilerde olur sa olur olmazsa yapacak bişey yokHmmm insAllah kanda guzel sonuc çıkarmuhtemelen negatif çıkacak ama üzülme canim Rabbim dogru zamanda hayirisindan nasip etsin insAllah
![]()
Geliyor canımleke geliyormu canım
Hala geliyor mu kanİnşallah canım ya şuan kafam çok karışıkbeynim durdu sanki
Anca eve geldim yemek yedim ilaçlarımı aldım yazılanlara bakıyorum cnmnaptıncanım
Test yap hamile olabilirsinKızlarr biz eşimle doğal yöntemle korunuyoruz fakat benim bu ay bi his vardı içimde birde 4 gün önce RÜYAMDA test yapıp çift çizgi gördüm şuandada reglim 1 gün gecikti bilemedim şimdiiiiii![]()
Doğal yöntemse hamilelik olabilir canım bir test yap istersen.. strestende gecikme olabilir tabiKızlarr biz eşimle doğal yöntemle korunuyoruz fakat benim bu ay bi his vardı içimde birde 4 gün önce RÜYAMDA test yapıp çift çizgi gördüm şuandada reglim 1 gün gecikti bilemedim şimdiiiiii![]()
Şuan değilde bir kaç gün daha gecikirse yapmayı düşünüyorum kasığımda bi hareketleme falan var ama sancım agrım yokTest yap hamile olabilirsin
aslında hic streste yapmadımDoğal yöntemse hamilelik olabilir canım bir test yap istersen.. strestende gecikme olabilir tabi
hayırlısı buymuş canım emin ol bebekler ne zaman geliceğini biliyor o yuzden sabırla beklemekten başka çaremiz yok canımGeliyor canım
anladım canım baya ameliyat gibi desene ya valla inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız canım. heyecanlı bir bekleyişAnca eve geldim yemek yedim ilaçlarımı aldım yazılanlara bakıyorum cnm
Hastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyorbende çataldan sonrası yok ilk narkoz olunca tuhaf oldum sanki hayatımın 1 saatini silmişler gibi
serum bitene kadar yattım eşim beni sorup durmuş normalde almıyorlar ama 5 dk eşimde aldılar yanıma çok iyi geldi ağrı kesici iğnemi vurdular bişeyler yedirip sıcak çay ikram ettiler biraz yürüttüler doktorumla görüşüp çıktım sonra 9.30 dan 2 ye kadar hastanedeydim ama hatırlamıyorum
cuma yada cumartesi transferim olacak evde yatıyorum eşim hizmet ediyor agrımda olmasa mikemmel
![]()
İstemiyor musunŞuan değilde bir kaç gün daha gecikirse yapmayı düşünüyorum kasığımda bi hareketleme falan var ama sancım agrım yok![]()
Evet canım mens oldum .Hala geliyor mu kan
ya şöyle aslında istiyorum ama 5 bucuk aylık evliyim 2020 başlarında baslamayı düsünüyoruz ama nedense içimde bi istek var olsa güzel olur diyorumİstemiyor musun
Haklısın canım Rabbim neylerse güzel eylerhayırlısı buymuş canım emin ol bebekler ne zaman geliceğini biliyor o yuzden sabırla beklemekten başka çaremiz yok canım
Bilemedim şuan hamilelik olsa istemiyomusunaslında hic streste yapmadım![]()
Hayırlısı o zamanya şöyle aslında istiyorum ama 5 bucuk aylık evliyim 2020 başlarında baslamayı düsünüyoruz ama nedense içimde bi istek var olsa güzel olur diyorum![]()