- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi inşallah güzel sonucla gelirsin canımHastane ye gidiyorum canım inşallah bebişim benimledirAminnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah güzel sonucla gelirsin canımHastane ye gidiyorum canım inşallah bebişim benimledirAminnn
Günaha girmiyim neyse kendinin cinsiyeti ne acaba. Bizde kız evlat öz evlat derlerKızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim![]()
Amin canım çok dua edin çok heyecanlıyım bi de sonuç yarına kalırsa daha da heyecan olurumHadi inşallah güzel sonucla gelirsin canım![]()
Eveett eskiden oyle takilmazdim ama bu topikte takili kaldim resmen cekiyor enerji cok iyiBanada bağımlılık yaptı ama iyi geliyor gerçekten![]()
haxi insAllah bulursun cnmÇocuk hastanesine gidiyorum inşallah sıra bulurum
Bende gördüm cnm baya sinir oldumKızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim![]()
Amin inşallah canım saat 12 den sonra tekrar açılıyor ya yetişebilirim inşallahhaxi insAllah bulursun cnm
Bende gördüm cnm baya sinir oldum![]()
Hhahahah aayy çok güldüümmm yaaaYar Allah nasib etse kıymet bilecem
Mevla nasip etse kadrini bilecem bilecem
Ezdi tükenmedik bildiğin yıktı bebeleeer
Uykulaaaar haramm olduuuu
Gencligim bak talanda oldu
Cok sevdiiiimmm yalan olduu
Zalımm bebeleeerr
Bebeleeeer bebeleeer yıktııı bebeleeeeerrr
Bebeleeeer bebeleeeeerrr yaakktıııı bebeleeeeer
Umudum bebemmmm![]()
Aaynııı beeenKızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
Harbiii belirtide olmadanda olmuş olabiliyomuuuBelirti olmadan da olabilir canım sakin ol insAllah seninledir miniğin![]()
Aynen öyle canım evlat bu ya bunun cinsiyeti mi olur hayırsız olduktan sonra erkek olsa ne olcak acabaGünaha girmiyim neyse kendinin cinsiyeti ne acaba. Bizde kız evlat öz evlat derler
Duam senle canım inşallah bebiş senledirAmin canım çok dua edin çok heyecanlıyım bi de sonuç yarına kalırsa daha da heyecan olurum![]()
Aynen canım iyiki burası varmışEveett eskiden oyle takilmazdim ama bu topikte takili kaldim resmen cekiyor enerji cok iyi
Aynennnhaxi insAllah bulursun cnm
Bende gördüm cnm baya sinir oldum![]()
Olabilir tabiki kız niye olmasınHarbiii belirtide olmadanda olmuş olabiliyomuuu![]()
Ay nebilim illa bi belirgi olur diye düşünüyordum göğüs ağrısı fln diyolar yaOlabilir tabiki kız niye olmasın
Rabbim nasip edecek insAllah canım vala ben oldum ama kaç sene geçti inan bende sizin kadar heyecanla bekliyorum nasıl şeyler olacak diyeAy nebilim illa bi belirgi olur diye düşünüyordum göğüs ağrısı fln diyolar yahiç hamile olmadımkii nasıl bi duygu bilmiyorum
![]()
İnşallah canım etiketle beniHastane ye gidiyorum canım inşallah bebişim benimledirAminnn
İnşallahRabbim nasip edecek insAllah canım vala ben oldum ama kaç sene geçti inan bende sizin kadar heyecanla bekliyorum nasıl şeyler olacak diye![]()
Bende aynı daha önce yaşadım ama hatırlamıyorum tek hatırladığım bel ağrısıydıRabbim nasip edecek insAllah canım vala ben oldum ama kaç sene geçti inan bende sizin kadar heyecanla bekliyorum nasıl şeyler olacak diye![]()