Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zmn gun aşırıya devam cnm biz bugun sabahi degerlendirdik yarın da sabah değerlendirirsek gun aşırıya gececez artk
vala bazen oluyor bende de agri bazen olmuyor neye isaret bilemedim
küçükmüş bnm kızım 5 yaşında ama bence tam zamanı beraber büyürler biz o yasta esimde bende düşünmüyorduk ama böyle arayacagimizi bilsek Keisnlikle daha erken cabalardk

O zmn ovu testi denesene cnm sende bklm bu ay bende ise yararsa bal çörek otu tarçın kürünü deneyebilirsin sende kaliteli yumurta gelisip catlamasi icin çaba bizden takdir Allah tan
Kesinlikle canım ben de öyle düşünüyorum zaten ki baksana dört beş ay oldu deneyeli ama olmuyor

Bende bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu, hormon testi istedim yapmadi doktor, kendi doktorum değildi başka doktora gitmiştim, sinirim bozuldu bende dedim gitmiycem daha, bir kaç daha deniyip öyle doktoruma gitmeyi dusunuyorum, yumurta için ne ilacı verdi acaba ogrenebilirmiyim :)
Gynositol diye bir ilaç cnm, ben geçen yıl inofolic kullanmıştım o ay hamile kalmıştım dedim evet o ilaçların etkisi oluyor dedi ben başka vereceğim dedi şase bu günde iki kere suya karıştıracakmışım

Kizlar afedersiniz affiniza siginiyorum . Lavaboya giderken sag kasigima nefesimi kesen bi agri girdi nefesimi tuttum iki uc saniye geçmesi icin 😂🤗🤦‍♀️
Kiiizzz bizi de heyecnlndrion 😁 bende bi kere tek ole oldu. Geceydi soluma girdi keskin bi agriydi. Insllhh tutunuodurr yaa

bilmem ki cnm yumurtlama donemindr girdiğimiz iliskilerde oluyor genelde bende

Hadi insAllah yerlesiyordur 😍🤲
Ama bugun asilamamin 4. Gunu 😂🤦‍♀️gerci grbelik belirtilerinin nerdeyse hepsini yasiyormusuz ama sonuc foss😂🤣🤣belirtileri yasamal bile güzel

Kizlar ben 14 günü yumurtlamadan itibaren mi sayacam yoksa catlamadan itibaren mi bat icin 🤔

Sıkıntın varsa zorlama kendini ama canım haklısın.
Ben doğdum doğalı doğuma hazırdım, ben de hiç doğum videosu izlemedim.
Ama normal olacağını biliyordum.
Hiç öyle filimlerdeki gibi avaz avaz bağırmadım ağlamadım, hatta hiç sesim çıkmadı diyebilirim.
Doğum anında da hiç öyle tarifsiz bi acı falan da hissetmedim. Kendini rahatlatırsan vajinan da rahatlıyor öncelikle. Korkarsan tam tersi oluyor.
3.5 kilo doğdu oğlum gayet normal boyutta ben de ince bi hatunum ne uzunum ne büyüğüm yani ama kalça yapım uygundu onu biliyordum ergenliğimden beri.
Aynen canım ben yapamam zaten normal yani.. hafi ya ne şanslısın rahat geçmiş valla herkesinki farklı oluyor gerçekten. Cesaret istiyor normal doğum maşallah ne güzel valla🥰

o zmn gun aşırıya devam cnm biz bugun sabahi degerlendirdik yarın da sabah değerlendirirsek gun aşırıya gececez artk
vala bazen oluyor bende de agri bazen olmuyor neye isaret bilemedim
küçükmüş bnm kızım 5 yaşında ama bence tam zamanı beraber büyürler biz o yasta esimde bende düşünmüyorduk ama böyle arayacagimizi bilsek Keisnlikle daha erken cabalardk

O zmn ovu testi denesene cnm sende bklm bu ay bende ise yararsa bal çörek otu tarçın kürünü deneyebilirsin sende kaliteli yumurta gelisip catlamasi icin çaba bizden takdir Allah tan
Şimdi sipariş vercem yarın tekrar gideyim doktora yumurta takibi istiyorum desem yapar mı ki? Belli ki ben günü tutturamıyorum

Doktorum bana Agnucaston bide folik asit yazdı agnucaston doğal bişeymiş folik asitde bebk içinmiş ama şimdi bu folik asit bitince ve ben hala hamile değilsem hep yenidenmi başlamam gefek ki sormaya unuttum sizler ne diyorsunuz bilginiz varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X