- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Regle son 14 gunAdet günü ne zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle son 14 gunAdet günü ne zaman![]()
Teste 10 günRegle son 14 gunasilamanin 4. Gunu bugun
Geliyoe geliyor bebekkk geliiiiyyooorrrTeste 10 günmutluluğa 10 gün
![]()
Totişini ısır onun gelinceGeliyoe geliyor bebekkk geliiiiyyooorrrcok agir vasıta bebegim
Geçmiş zaman valla hemenRegle son 14 gunasilamanin 4. Gunu bugun
Tipayi takcam oraya su mu gelmesinTotişini ısır onun gelincekız dogumu geç yap azda o beklesin içerde görsün beklemek nasılmış
![]()
Neyse bugun 4. Gun esom aksam diyoe ki yarin test verekGeçmiş zaman valla hemen![]()
Haha birşey çıkmazki versende sabırsızlık işteNeyse bugun 4. Gun esom aksam diyoe ki yarin test verek![]()
Amin canım inşallah isteyen herkeseDaha fazla aratmaz insAllah ilk kızın ne kadar deneme sonucu olmuştu
Yok canım öyle düşünme senlik değil Allah nasip eder inşallah isteyen herkese sana da bana da herkese de ben çok dua ediyorum namazlarımda hepimize inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin bizlere deBende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/
Ben ovu kullandım ama geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti devam edemedim ama bi beş gün felan yaptım hiç pik i yakalayamadım yani ovuyla hamile kalmış değilimKızlar burada ovulasyon testiyle hamile kalan var mı
bilmiorum ki cnm sadece yumurta takibi yapiolar mi testi sipariş ver mutlaka dene vesile olur insAllah cnmŞimdi sipariş vercem yarın tekrar gideyim doktora yumurta takibi istiyorum desem yapar mı ki? Belli ki ben günü tutturamıyorum
Agnucaston folik asit + glukofen bende kullanıyorum cnm uc kutu kullan dedi bana doktorum agnucastonu folik asiti zaten gebeligr hazırlık olarak düşünDoktorum bana Agnucaston bide folik asit yazdı agnucaston doğal bişeymiş folik asitde bebk içinmiş ama şimdi bu folik asit bitince ve ben hala hamile değilsem hep yenidenmi başlamam gefek ki sormaya unuttum sizler ne diyorsunuz bilginiz varmı?
Ayni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadıBende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/
Buradaki hikayeler ne kadar benzer, ya ilk defa anne olmak isteyenler var ya da biz gibi bir kızı olup genelde ikinci bebeğini kaybedenler ; ben, sen, sosmivida, derya, icecream vardı bir de yanlış hatırlamıyorsam birkaç gebelik geçirmişti biri 23 haftalıktı, hep aynı acı, sanki bir tane kaybedince hemen bir daha olsun istiyor insan..Ayni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadı
Aynen oyle cnm yaBuradaki hikayeler ne kadar benzer, ya ilk defa anne olmak isteyenler var ya da biz gibi bir kızı olup genelde ikinci bebeğini kaybedenler ; ben, sen, sosmivida, derya, icecream vardı bir de yanlış hatırlamıyorsam birkaç gebelik geçirmişti biri 23 haftalıktı, hep aynı acı, sanki bir tane kaybedince hemen bir daha olsun istiyor insan..
Iste ben de 1 tane ariyorum bulamiyorumAynen oyle cnm ya
Bence tıkama kız arka arkaya doğurIste ben de 1 tane ariyorum bulamiyorumgellmmiiyyoooorrrrr şerrrrooo
hamile kalirsam tikiycam cikisini
gorsun gec gelmek neymis
Hamileyken suyu gelmesin diye tikiycam gorsun gec gelmek neymisBence tıkama kız arka arkaya doğur![]()
Malesef canım benzerlerimiz çok en yakın zamanda yüzümüz güler inşallahBuradaki hikayeler ne kadar benzer, ya ilk defa anne olmak isteyenler var ya da biz gibi bir kızı olup genelde ikinci bebeğini kaybedenler ; ben, sen, sosmivida, derya, icecream vardı bir de yanlış hatırlamıyorsam birkaç gebelik geçirmişti biri 23 haftalıktı, hep aynı acı, sanki bir tane kaybedince hemen bir daha olsun istiyor insan..
Bende aynısını düşünüyorum valla zaten yaş oldu 30 arka arkaya en güzeliBence tıkama kız arka arkaya doğur![]()