• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bncede oda guzel bn o tarz seyleri takvime yaziorum mumkun oldukca bndece bn bi yerde bi defter gordum cok hosuma gitti kadin hamile olmadan önce yazmis hislerini yasadiklarini hamileliginde de ayni yazio ilk kalp atisi ilk resmi vs ve dogdugunde ilk olan herseyi hem yazio hem album yapio eli ayaginin baskisi ilk adimin resmi ilk yemegi disi cok guzel ya cok begenmistim bnde yapicam dedim yapiom bi bebe kaldi 😂😂😂😂
Insallah o da olur be ya🤲🤲🤗
Onu bilmiyorum kız oturduğum yerde oynarım bnde 😁
😂😂😂

Kızlar Merhaba ben 25 inde kan verdim 1.20 çıktı dün akşam acildi tekrar verdim hcg 4.74 çıktı Beklenen bat günüm bugündü ve malesef adet oldum kimyasal gebelik mi bu acaba 1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay böyle oldu çok yaklaşmışken hüsran oldu sanıyorum😟

Kızlar Merhaba ben 25 inde kan verdim 1.20 çıktı dün akşam acildi tekrar verdim hcg 4.74 çıktı Beklenen bat günüm bugündü ve malesef adet oldum kimyasal gebelik mi bu acaba 1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay böyle oldu çok yaklaşmışken hüsran oldu sanıyorum😟
Bnce bi daha kan ver kimyasalda bilgim kadariyla kan degeri yuksekken dusuo seninku yukselio gibi adet oldun die hamile olmuosun anlamina gelmio 🤔

İnşâllah bebeğim dualarını eksik etme Bnden perşembe arayıp bilgi verecekler çok sabırsızım 😍
Dua ediyorum canım sen ve lorik için ayrıca ediyorum çok istiyorum ilk bebeği olanları Allah aratmasın daha fazla inş, mutlu haberlerinizi paylaşın sonra da biz ikinciyi isteyenler inş

Dua ediyorum canım sen ve lorik için ayrıca ediyorum çok istiyorum ilk bebeği olanları Allah aratmasın daha fazla inş, mutlu haberlerinizi paylaşın sonra da biz ikinciyi isteyenler inş
İnşâllah kuzum peşpeşe verelim güzel haberleri 😍

Sanki kimyasal olmuş ama üzülme bu hamile kalabildiğin anlamına geliyor, birkaç aya sağlıklı gebelik oluyormuş diye duydum hep burda

Bilmiyorum o kadar karışık ki herşey...
Allak bullak oldum resmen yarın sağlık ocağında kan vericektim ama vazgeçtim adet oldugum için sonuöta değerim düşük çıkıcaktır adet oldugum için diye düşünüyorum. Adet olmadan 2 gün önce çok az peçeteye 1 2 damla pembe akıntım gelmişti ondan 2 gün sonra zaten bat günümde kırmızı kartı gördüm.. Herşey nasip tabiki insan gene de üzülüyor işte😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X