• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaaaaa😍🤩 masAllah canım sağlıkla ilerlesin inşAllah cok sevindim masAllah
Kirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya 😔😔😔
insAllah yerleşmedir canım adetine daha baya varmıs cunki daha aşılamanin da 6. Günü çok erken adet için sanki
Kızlar yarın doktora gdcgm yumurtam gelişmiş ise doktor catlatma iğnesi verecek hakkımda hakkımızda hayırlısı kizlarr🙏🙏🙏🙏
İnşAllah güzelce gelişmiştir canım güzel haberlerle gelirsin 😊🤲

Ağrılı mı yoksa böyle hiç beklemezken ağrı sancı yokken mi? Bide böyle açık renk miktarı çok az oluyor yerleşmede
Agrisiz geldi simdi yine baktim bisey yoktu .
Ya ama denmiyomu tutunması 4-6 gün sürüyo diye eeh bugünde 6. günse belkide tutunuyordur 😍 heycanlandırmak gibi olmasında
Insallah oyledir ya 😍😍🤲🤲simdi bir daha afedersiniz sildim bisey yoktu kirmiziya,dair
Aynen

aynen sor bakalım normal mi belki kan testi ister
Sorarim yarin ola hayrola
Korkma cnm biz neleri atlattık vardır Allahim in bir taktiri sen sıkma canını Allahim insallah kimsenin kucağını boş birakmaz🙏🙏🙏🙏
Insallah tabi Allahin takdiri hersey ama artik kirmizi gormekten biktk
L Loriklorik bebem sıkma canını biz ne hüsranlar atlattık ben bu ay olacak gbi hissedyrm ki inşallah olur bende yanıma bir yoldaş istiyorum 🙏🙏yolum var yoldaş istiyorum 🙏🙏🙏🙏🙏
Insallah yerlesmedie ya insallllaaahhhhhhhhhhh yoluna yoldas olayım

insAllah yerleşmedir canım adetine daha baya varmıs cunki daha aşılamanin da 6. Günü çok erken adet için sanki

Amin bitanem aminnnn 🤲🏻

Insallah simdi yine baktim boaey yoktu kirmiziya dair onsallah devami gelmez

Agrisiz geldi simdi yine baktim bisey yoktu .

Insallah oyledir ya 😍😍🤲🤲simdi bir daha afedersiniz sildim bisey yoktu kirmiziya,dair

Sorarim yarin ola hayrola

Insallah tabi Allahin takdiri hersey ama artik kirmizi gormekten biktk

Insallah yerlesmedie ya insallllaaahhhhhhhhhhh yoluna yoldas olayım
Aminnnnnnnnnnnnnnn🙏🙏🙏 İnşallah kuzum 😘💞

Bu ay şimdiye kadar 6 günü değerlendirmişiz bklm en koyu pembe olan yerdeki üç ilişki hamileliğin en yüksek olduğu günlermis 😀🤷‍♀️yeminle yoruldum bugünü es mi geçsek dediğim gün ilişki oluyor, 😂

Eklentiler

• Screenshot_20191003-011117.webp
    Screenshot_20191003-011117.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Canımcım benim ilk aşılamada aşırı kasık sancısı ve çok şişlik vardı göbeğim yok normalde ama çok şişmişti Arada siddetli belimede vuruyordu olumsuz olunca iğnenin etkisi sandım şimdi ikincidede öyle olur sandım ama tık yok ne şişlik ne sancı senin durum nasıl birde aşırı sarı lekelenmem vardı iğnenin etkisi oldu mu sende.. aramazda 1 gün var benim 7. Senin 6. Sanırım L Loriklorik

Benim bat karıştı sanki bilmiyorum normalde bugündü günüm ama 1 hafta erkene çekti aşılamadan dolayı. Şimdi 25 ekimde mi olurum 2 kasımda mı bilmiyorumki 🤷‍♀️ Normalde 30 31 günde olduğum için 25 26 ekim gibi olmam lazım ama istersen 25 ekim yazabilirsin 🙂🤗
Tamam tatlım sagol😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X