- 13 Mart 2019
- 16.374
- 64.463
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hissettiğini hissettiğin zaman söyle zıttı olsun diye değilLoriko sana kız dediyse ben erkek demek istiyorumm![]()
Seeeenniiinnnnn seeennniiinnnnn kadiiinnnnn seenniinnn1 kimin?
2 icine mi dogdu yoksa salladınmı suan?![]()
Hoş geldin canımKızlaaar muhabbetiniz bol olsun ben geldimm![]()
Bilmm kim bilir zmn gecsin ögrencezAllahtan ümit kesilmez kız belki ummadığın anda gelmiştir![]()
Regel gelcekmiş gibii bi hissler var oyüzden bekliyorumOzaman neden net konusuyorsun reglde olmamıssın nasıl duruyorsun
Allah korusun kızBilmm kim bilir zmn gecsin ögrencezinme iner bna herhalde olanida dusururum heycandan
![]()
Amin canım kan değerini öğrenirsin bu aşamada biraz beklemek gerekiyor o da çok zor tabii. Kötü düşünmeyelim hep güzel haberlerle gelelim.İnşallah canım sağlıkla ilerlesin semin de benim de ben de Cumartesi gitmeyi düşünüyorum da kese gözükmez ki ne İçin gidecem omu da bilmiyorum daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin gideyim diyorum karıştım kaldım![]()
Ee bunye aliskin olmayinca bi apallarAllah korusun kızinsan gözlerine inanamaz gerçekten
![]()
İnşallah canım yarın sabaha randevu buldum sabah gidecem inşallah sorunsuz devam ederAmin canım kan değerini öğrenirsin bu aşamada biraz beklemek gerekiyor o da çok zor tabii. Kötü düşünmeyelim hep güzel haberlerle gelelim.
Olursa söylerim merak etmeyin deseydinAyy memleketteydim ya dönüyoruz şimdi akrabalar bebek varmı diye sorup duruyor şaka gibi ya millet kolay zannediyor bu işleri![]()
Tamam cicegim suan icime dogmadı dogsun diye odaklanacam amaKız hissettiğini hissettiğin zaman söyle zıttı olsun diye değil![]()
Canım ikisinin de yeri ayrıdır muhakkak, bence de sağlıklı olması en önemlisi ama ben de kızım olunca iyiki kız olmuş dedm çünkü sevgisi bambaşka oğlu olanlarda aynısını diyor demekki, evet kızlar biraz babaya düşkün oluyor ama erkek çocuklarını sevin kızlar zaten sevdirir derler, kız annesi olarak yazma gereği duydum mesela sen iyiki oğlum olmuş diyosun ben de kızım yani öyle düşün ikisi de olsa ikimiz de farklı düşünürdük ama tek olunca fark etmiyorKizlar sanirim hepiniz kız bebis istiyorsunuz. Oglu olan biri olarak şunu söyliyim oğlum benim için cok büyük kuvvet. Issiz bir adaya düşsem yanimda o olsa hicbirseyden korkmam. Mesela dun sabah okula giderken önümüze köpek cikti .ben cork korkarim köpekten .oglum annecim köpekten korkma cünkü yaninda aslan oglun var dedi.5 yasinda ama cevremden biri ufacicik birsey söylese 20yasinda delikanli gibi sen annemi uzemezsin diye horozlaniyor. Giyime gelince valla bebekliginden beri bir takimlar giydiriyorum akliniz durur. Ben hiç kız olsun erkek olsun diye hayaller kurmadim. kızımda olsa prensesim diye severdim.Hamileyken doktor özürlü olabilir cüce olabilir dedi. Oyüzden doguma kadar hep saglikli olsun diye dua ettim. oyüzden ben 36 yasindayim cogunuzdan yaş olarak büyügüm bence simdiden cinsiyet hayalleri kurmayin. Allah in gücüne gider.bir arkadasima hep erkek erkek diye soylemislerdi sonra kızı olunca sevmekte zorlandı benimseyemedi bu hormonlarla alakali.
Aaa hadi hayırlısı olsun ozaman önce haberi sonra kendisi gelsin insallah kızımınSeeeenniiinnnnn seeennniiinnnnn kadiiinnnnn seenniinnn
Icime dogdu![]()
Regel gelcekmiş gibii bi hissler var oyüzden bekliyorum![]()
Kız olsun erkek olsun farketmez gönül ikisindende birer tane olsun istiyor canımKizlar sanirim hepiniz kız bebis istiyorsunuz. Oglu olan biri olarak şunu söyliyim oğlum benim için cok büyük kuvvet. Issiz bir adaya düşsem yanimda o olsa hicbirseyden korkmam. Mesela dun sabah okula giderken önümüze köpek cikti .ben cork korkarim köpekten .oglum annecim köpekten korkma cünkü yaninda aslan oglun var dedi.5 yasinda ama cevremden biri ufacicik birsey söylese 20yasinda delikanli gibi sen annemi uzemezsin diye horozlaniyor. Giyime gelince valla bebekliginden beri bir takimlar giydiriyorum akliniz durur. Ben hiç kız olsun erkek olsun diye hayaller kurmadim. kızımda olsa prensesim diye severdim.Hamileyken doktor özürlü olabilir cüce olabilir dedi. Oyüzden doguma kadar hep saglikli olsun diye dua ettim. oyüzden ben 36 yasindayim cogunuzdan yaş olarak büyügüm bence simdiden cinsiyet hayalleri kurmayin. Allah in gücüne gider.bir arkadasima hep erkek erkek diye soylemislerdi sonra kızı olunca sevmekte zorlandı benimseyemedi bu hormonlarla alakali.