• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin semin de benim de ben de Cumartesi gitmeyi düşünüyorum da kese gözükmez ki ne İçin gidecem omu da bilmiyorum daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin gideyim diyorum karıştım kaldım🤔
Amin canım kan değerini öğrenirsin bu aşamada biraz beklemek gerekiyor o da çok zor tabii. Kötü düşünmeyelim hep güzel haberlerle gelelim.

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz 😃 lorik yerleşme kanaması olmuş çok sevindim bebiş rahme ilerlemiş inş 😀 eslemcim transfer günü belli olmuş hayırlı olsun, bebeğin sağlıkla gelsin senin de 😀 hamile kalınca bize de dua edin kız, sıra da bize geliyooor 😀😀

Kizlar sanirim hepiniz kız bebis istiyorsunuz. Oglu olan biri olarak şunu söyliyim oğlum benim için cok büyük kuvvet. Issiz bir adaya düşsem yanimda o olsa hicbirseyden korkmam. Mesela dun sabah okula giderken önümüze köpek cikti .ben cork korkarim köpekten .oglum annecim köpekten korkma cünkü yaninda aslan oglun var dedi.5 yasinda ama cevremden biri ufacicik birsey söylese 20yasinda delikanli gibi sen annemi uzemezsin diye horozlaniyor. Giyime gelince valla bebekliginden beri bir takimlar giydiriyorum akliniz durur. Ben hiç kız olsun erkek olsun diye hayaller kurmadim. kızımda olsa prensesim diye severdim.Hamileyken doktor özürlü olabilir cüce olabilir dedi. Oyüzden doguma kadar hep saglikli olsun diye dua ettim. oyüzden ben 36 yasindayim cogunuzdan yaş olarak büyügüm bence simdiden cinsiyet hayalleri kurmayin. Allah in gücüne gider.bir arkadasima hep erkek erkek diye soylemislerdi sonra kızı olunca sevmekte zorlandı benimseyemedi bu hormonlarla alakali.

Kizlar sanirim hepiniz kız bebis istiyorsunuz. Oglu olan biri olarak şunu söyliyim oğlum benim için cok büyük kuvvet. Issiz bir adaya düşsem yanimda o olsa hicbirseyden korkmam. Mesela dun sabah okula giderken önümüze köpek cikti .ben cork korkarim köpekten .oglum annecim köpekten korkma cünkü yaninda aslan oglun var dedi.5 yasinda ama cevremden biri ufacicik birsey söylese 20yasinda delikanli gibi sen annemi uzemezsin diye horozlaniyor. Giyime gelince valla bebekliginden beri bir takimlar giydiriyorum akliniz durur. Ben hiç kız olsun erkek olsun diye hayaller kurmadim. kızımda olsa prensesim diye severdim.Hamileyken doktor özürlü olabilir cüce olabilir dedi. Oyüzden doguma kadar hep saglikli olsun diye dua ettim. oyüzden ben 36 yasindayim cogunuzdan yaş olarak büyügüm bence simdiden cinsiyet hayalleri kurmayin. Allah in gücüne gider.bir arkadasima hep erkek erkek diye soylemislerdi sonra kızı olunca sevmekte zorlandı benimseyemedi bu hormonlarla alakali.
Canım ikisinin de yeri ayrıdır muhakkak, bence de sağlıklı olması en önemlisi ama ben de kızım olunca iyiki kız olmuş dedm çünkü sevgisi bambaşka oğlu olanlarda aynısını diyor demekki, evet kızlar biraz babaya düşkün oluyor ama erkek çocuklarını sevin kızlar zaten sevdirir derler, kız annesi olarak yazma gereği duydum mesela sen iyiki oğlum olmuş diyosun ben de kızım yani öyle düşün ikisi de olsa ikimiz de farklı düşünürdük ama tek olunca fark etmiyor 😀😃

Kız olsun erkek olsun farketmez gönül ikisindende birer tane olsun istiyor canım 🤲 saglıkla gelsinler rabbimde aslanını sana bagıslasın masallah🥰🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X