- 3 Ağustos 2018
- 2.662
- 3.187
- 83
Ben de vallaSendemi balam ayyy heyecanlanıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de vallaSendemi balam ayyy heyecanlanıyorum![]()
inşallah canim benim hadi aradaki size mucize olsunBen kocadan kactım resmen bu ay canım batım 17sinde duygu karmasaları yasadım hep insallah aradan birtanesi kacıp tutunmustur yumurtama![]()
Kimyasal nasıl oluyor?Buraya yazdım durumumu 1 saat sonra regl oldum. Çok ağrım var yanlız ilk defa böyle oldu. Koyu kırmızı ve parçalı geliyor. Sanırım kimyasal dı.
Böyle düsünmene sevindim kendimizi bir aya baglı tutmak istemedigim icin topik ismini degistirmistim iyide olmus sanıyorumBen de vallainşallah yani, regl bitimi bir heyecan huzur geliyor ama bat yaklaşırken umutsuzluk da çöküyor benim sağım solum belli olmuyor canım
bu ay olmazsa kasım aralık ocak 2020 sonuna kadar yolu var ne yapalım
![]()
Pek umudum yok ama insallah olmazsa umudumuz önümüzdeki maclar olur artıkinşallah canim benim hadi aradaki size mucize olsun![]()
Ay deme niyeBen geri geldim kizlarmalesef kurtaj olmak durumunda kaldim adet oluyim calismalara devam tekrar aranizdayim (28 gun oldu sanki simdide gebe kaldim gibi hissediyorum ama psikolojiden cikamadim sanirim ) cunku sadece 1 kere birlikte olduj ondada dikkatliydik dr 2 ay korun dedigi icin ama neysee boyle istee
Kalp atisi duyulmadi bide kagverengi lekelenmede vardi bi kac gun sonra gidincede kanama baslamis dedi . Test sonucu olarakta kan uyusmazligiymisAy deme niye![]()
Az pembeYerlesme kanamasi cok mu olur az mi acaba
İnşallah canım benimBöyle düsünmene sevindim kendimizi bir aya baglı tutmak istemedigim icin topik ismini degistirmistim iyide olmus sanıyorum
İnsallah pek yakında bizlerde buralarda gebelik haberleri verecegiz cicegimm![]()
Saol kuzucum şimdide ediyorum kuzu söz o zaman daha çok etcem sana özelKızlar ne çok konuşmuşsunuzlorik yerleşme kanaması olmuş çok sevindim bebiş rahme ilerlemiş inş
eslemcim transfer günü belli olmuş hayırlı olsun, bebeğin sağlıkla gelsin senin de
hamile kalınca bize de dua edin kız, sıra da bize geliyooor
![]()
Insallah bu ay hepimiz guzel sonuclar vrirrizHadi inşallahh hayırlı haberler alırın canım benimmmmmm![]()
Cok gecmis olsunBen geri geldim kizlarmalesef kurtaj olmak durumunda kaldim adet oluyim calismalara devam tekrar aranizdayim (28 gun oldu sanki simdide gebe kaldim gibi hissediyorum ama psikolojiden cikamadim sanirim ) cunku sadece 1 kere birlikte olduj ondada dikkatliydik dr 2 ay korun dedigi icin ama neysee boyle istee
Kimyasal nasıl oluyor?
Pek umudum yok ama insallah olmazsa umudumuz önümüzdeki maclar olur artık
Bilgin varmı bilmiyorum iki aydır regllerim kafayı yedi hep damla damla geldi hic yogunluk olmadı bu ay insallah düzelirse önümüzdeki ay preseed jel aldım ona baslicam cicegim oyüzden bu ay safsakladım![]()
Beklemedeyim cnmTamam cicegim suan icime dogmadı dogsun diye odaklanacam ama![]()
Insallah canimInsallah bu ay hepimiz guzel sonuclar vrirriz
Cok gecmis olsuntez zamanda kucaklar dolsun .
Cok üzüldüm ama biryandanda saglıksız bir bebek olmasındansa senin adına sevindim gülüm insallah daha saglıklı bir bebegin olur birdahaki ay yine gebeligini bildirirsin bizlere buralardan insallahKalp atisi duyulmadi bide kagverengi lekelenmede vardi bi kac gun sonra gidincede kanama baslamis dedi . Test sonucu olarakta kan uyusmazligiymis![]()
İnsallah 2020 bizlere bebeklerle gelecek bal börülcemİnşallah canım benimtopik ismi çok güzel bize uygun oldu bence de iyi oldu