• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlere 🥰 bugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum 🥰🥰🥰

Günaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlere 🥰 bugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum 🥰🥰🥰
Cnm ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım çok erken pik gördüm gerci belki de adetle atılan yumurtaydi o gelişip catlayan bilemiorum 😁🙈

Canım bal çörekotu tarçını duydum bende

Günaydın canım. Belirti arama 😀 sen ayın 11 i geçsin erken gebelik testi yap. Yumurtlama zamanında genelde akıntı olur. Sende yumurtlama zamanını biliyorsan reglini tahmin edersin.
Benim tam 42 gün oldu gelen giden yok :KK64:Ne zaman regl olacağım bilmiyorum. İdrar testleri negatif. Olmadı bir kaç gün bekler kan testi verir söktürücü içerim artık:110:
Bnde yasamistim o durumu cok sknti ,
Akinti durumunu hic takip etmedim bu ay ne zmn yumurtladim bilemiorum ya olmadi bkliyim sanki ne kaybim var yapcak bisi yok ts ederim kuzu insallah hakkinda hayirlisi olur seninde. 😇

Cidden bunu başarabilen var mi :bicak: kk da gebelik topiklerinde gezen kimse yapamıyordur bence zira bunu düşünmeyen insan zaten araştırmaz dimi :110: :işsiz:
Aynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X