• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gün sonra testi yap ben sana söylerim cicegim hamilemisin degilmisin🤪 insallah gebesindir ya🤲😍😍
Ya insallah bir de soğan kürü yapmıştım ve saati saatine o biraz umutlandırdı açıkçası ve ben geçen günlerde vajinamda sizlama batma tarzı şeyler hissettim ara ara bir de belim ağrıyor bu akıntılar dışında başka bir belirti yok askim. Inşallah geç döllenme falandır ya😂 yoksa yumurtayı alıp kafamda kırıcam. Bak kızlar eğer hamile olursam totem bu iyi dinleyin gerçekten yumurtayı alıp kafamda kırıcam onun fotosunu aticam buraya da . Yumurta yemekten de tiksinti geldi zaten

Ya insallah bir de soğan kürü yapmıştım ve saati saatine o biraz umutlandırdı açıkçası ve ben geçen günlerde vajinamda sizlama batma tarzı şeyler hissettim ara ara bir de belim ağrıyor bu akıntılar dışında başka bir belirti yok askim. Inşallah geç döllenme falandır ya😂 yoksa yumurtayı alıp kafamda kırıcam. Bak kızlar eğer hamile olursam totem bu iyi dinleyin gerçekten yumurtayı alıp kafamda kırıcam onun fotosunu aticam buraya da . Yumurta yemekten de tiksinti geldi zaten
O belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galiba😞

ve ooooo arkadas sen bendende manyakmıssın ben terkediyorum burayı🤣🤣🤣🤪
Yada senden deli oldugumu kanıtlamam icin ne yapmam gerekir acaba 😀🤣🤣😂

Ya ben neye uyuz oluylrum biliyonuz mu bağgzi insanlarin yani kadinlarin gebelik testinde ya da kan tahlilinde bagiriyorr ben burdayom hamilesin diye ama yine konu acip ICIBI BIN HIMILI MIYIM ? diye konu acmalari

O belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galiba😞

Bana resmini atman gerekir🤣🤣okuz resmi yerine kendi resmin🤣🤣

Ya kuzum psikolojik belirtileri bende biliyorum ama mesele görüşümde bir değişiklik yokken a burası niye böyle demiyorum hissettiklerim bunlar yoksa burda midem bulanıyor da demiyorum yani psikolojik belirtileri bende çok yasadim ben kesin hamileyim demiyorum ama yumurtlama da olabilr bazı insanlar geç yumurtlar ama hamile olursam da böyle böyle yaparım dedim yani😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X