- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sen eksiktin anam hosgeldin gercekten cok ihtiyacımız vardı deliye bir tane deli yoktu buradaBu karı kafayı yedi anamhepimiz deliyiz mübarek iyi delilerden çılgın olanlardan
Ya insallah bir de soğan kürü yapmıştım ve saati saatine o biraz umutlandırdı açıkçası ve ben geçen günlerde vajinamda sizlama batma tarzı şeyler hissettim ara ara bir de belim ağrıyor bu akıntılar dışında başka bir belirti yok askim. Inşallah geç döllenme falandır yaİki gün sonra testi yap ben sana söylerim cicegim hamilemisin degilmisininsallah gebesindir ya
![]()
abbim uzun ömürler saglıklı ömürler verdikce insallah balam hep birlikte güzel güzel yetistiricez evlatlarımızııEn cokk da seeeennnnnnn![]()
Evet ya resmen modunu yukselttinizHep birlikte olacaz kuzum![]()
Deli deliyi gorunce hunisi saklarmisBir sen eksiktin anam hosgeldin gercekten cok ihtiyacımız vardı deliye bir tane deli yoktu burada![]()
Aynı senin gibiyimAyni bbbeeennn![]()
İnanıyorum eniste senden daha cok dinleniyordurIyi yere düştün. Bu topigin hamisi delidir
Yokkkkk kiizzzz vallaha severek ayrildik birakirkenilk haftayi sakin kafa dinleyerek gecirmem icin birakti
Emin ol ki oyledir. Cok konusurum o benim aksime hic konusmaz cok yalin sadece konusur . Ben bi konu anltcaksam artik bi yerden ucunu bulurum sonu gelmezİnanıyorum eniste senden daha cok dinleniyordur![]()
O belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galibaYa insallah bir de soğan kürü yapmıştım ve saati saatine o biraz umutlandırdı açıkçası ve ben geçen günlerde vajinamda sizlama batma tarzı şeyler hissettim ara ara bir de belim ağrıyor bu akıntılar dışında başka bir belirti yok askim. Inşallah geç döllenme falandır yayoksa yumurtayı alıp kafamda kırıcam. Bak kızlar eğer hamile olursam totem bu iyi dinleyin gerçekten yumurtayı alıp kafamda kırıcam onun fotosunu aticam buraya da . Yumurta yemekten de tiksinti geldi zaten
Sen ne burcusunEmin ol ki oyledir. Cok konusurum o benim aksime hic konusmaz cok yalin sadece konusur . Ben bi konu anltcaksam artik bi yerden ucunu bulurum sonu gelmez![]()
Bana resmini atman gerekirO belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galiba
ve ooooo arkadas sen bendende manyakmıssın ben terkediyorum burayı
Yada senden deli oldugumu kanıtlamam icin ne yapmam gerekir acaba![]()
Ya kuzum psikolojik belirtileri bende biliyorum ama mesele görüşümde bir değişiklik yokken a burası niye böyle demiyorum hissettiklerim bunlar yoksa burda midem bulanıyor da demiyorum yani psikolojik belirtileri bende çok yasadim ben kesin hamileyim demiyorum ama yumurtlama da olabilr bazı insanlar geç yumurtlar ama hamile olursam da böyle böyle yaparım dedim yaniO belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galiba
Yengeç kadiniiiyimm bennn annnaaaayiimm bennn annaaaSen ne burcusuncok tanıdık geliyorsun bana ama hayırlısı benmisin acaba sen
![]()
Vicdan azabi cekerken beennMadame24 canım hevesini kırmadım insallah ve insallah hamilesindir ya gercek belirtidir seninkiler insallah
![]()
Sen bir cezalısın birkereBana resmini atman gerekirokuz resmi yerine kendi resmin
![]()
Valla iki deli bir araya gelmemeliydikO belirtiler psikolojik hevesini kırmak istemem ama tamı tamına bende aynılarını cok yasadım gecen ayda kimyasal oldum galiba