- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Hahhah etraftakilerde hallerinden memnunlardıYarin iznim bitiyoryarin yaparim evde
cok seviyorum oyle doktor hasta atismalarini izlemeyi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhah etraftakilerde hallerinden memnunlardıYarin iznim bitiyoryarin yaparim evde
![]()
Onun minik fili var bilgilidirNiyeküneeeeslemin burnu mu uzun
![]()
Benden gecti ogünler son iki aydır yinede cok iyi anlıyorum buradan kacıp kacıp gidiyordum sabah aksam koynunaay valla sırf çocuk için adama naz da yapamıyoruz her yumrtlama haftası kene gibi yapisiyirum☺
Hiiii ondaaaannOnun minik fili var bilgilidir![]()
He yaa var daha ama dün yumurtlama oldu eminim hattaİnsallah olursun tatlım batınada daha yarım ay var yabekleyecez görecez
![]()
Vallaha iyi halt etmissinHahhah etraftakilerde hallerinden memnunlardıdoktoru alt ettim resmen beni tersledigine bin pisman oldu yazık
![]()
Yap yap hahaYarin iznim bitiyoryarin yaparim evde
![]()
Evt evt normal denemelere devam, tutar inşallahAnladım canım normal o zaman geceye çatlar belki ilişkiye devam zaten kaçırmıyorum ne zaman tutcagı belli olmaz![]()
İnşallah canım bu ay herkes için umudum varEvt evt normal denemelere devam, tutar inşallah![]()
Yapaacaaammm sonra kalbime falan iner mazallah buraya yazamazsam bilin kalbime inmistirYap yap haha![]()
Allah korusun yaa doğru sonuc göstermeyebilir ama sonucta ovulasyon testiYapaacaaammm sonra kalbime falan iner mazallah buraya yazamazsam bilin kalbime inmistir
Keyif yapıyorum bebem ben yatıyorum eşim hizmet ediyor tadını çıkarıyorum bnde değmeyin keyfime
Hayahahahaa dedim degisiklik iyidirKeyif yapıyorum bebem ben yatıyorum eşim hizmet ediyor tadını çıkarıyorum bnde değmeyin keyfimesen napıyon taze anniş adını değişmişsin bu kim ya dedim
![]()
T koyu çıkıyormuşAllah korusun yaa doğru sonuc göstermeyebilir ama sonucta ovulasyon testi
Öylemi oluyormuşT koyu çıkıyormuş![]()
Hep biz mi yapcaz azda onlar yapsın valla söylene söylene yapıyor ne kadar dayanır bilmiyorumHayahahahaa dedim degisiklik iyidir![]()
Valla bende oyleyim evin temizligi yemegi bulasigi hep kociste dun camasir makinesi nasil calisiyo diye sordu onu da itelicem yatiyom paso doktor beni korkuttu onu daha cok korkuttu sanirim uzulmiyim diye sagolsun herseyi yapiyo pazara gitmis bugun ben oglen 3 gibi geldim uyumusum paso uyuyom nolcak bilmem
![]()
İnsallah sonraki uyuyuslar hamislikten olurHep biz mi yapcaz azda onlar yapsın valla söylene söylene yapıyor ne kadar dayanır bilmiyorumbaşladı mı uyku benide ilaç uyutuyor ya gece 3 lere kadar uyanık kalan ben bu saatlerde sızıp kalıyorum
![]()
Amin amin inşallah yavrummmİnsallah sonraki uyuyuslar hamislikten olur![]()
Yarin kan vercem insallah deger yuksek cikar olmasi gereken kadar icim icimi yiyoAmin amin inşallah yavrummm![]()