• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ovudan bişey olmaz bi denersin dedin mi annelere dün gece son gecen diye mi yatamadın 😀😀😀
Sanirsin kina gecem gibi son gecemdi . Ayyy kotu oldum 🤣 vallaha bisey olmaz ovuden yani . Kizz dun gece belim sanki çatladı cok agriyordu🤣😔😔
Yarın büyük gün desene🤣
Yarin belli olur mu kine ama gercekten varsa da yoksa da asilamanin 11. Gunu catlatma ignesinin 13. Gunu olmus olucak

Sanirsin kina gecem gibi son gecemdi . Ayyy kotu oldum 🤣 vallaha bisey olmaz ovuden yani . Kizz dun gece belim sanki çatladı cok agriyordu🤣😔😔

Yarin belli olur mu kine ama gercekten varsa da yoksa da asilamanin 11. Gunu catlatma ignesinin 13. Gunu olmus olucak
Bide ağıt yakaydın 😀 olmaz olmaz merak ettim bnde 😊 bebiş yerleşiyor anası 😍

Happy mom diye uygulama var onu yukleseniz ya hamisler cok guzel bir uygulama her gun hergun bebeginon boyutu ile annenin icindeki degisimleri bilgi veriyor . Bebek adina mesajlar geliyor size 🤗🤗🤗😂
Ben takvimim uygulamasını kullanıyorum kız burdaki nasıl oluyor biliyor musun

Belli olur inşallah canım olmasa da bir kaç gün sonra tekrar yaparsın 👍

Flo uygulamasına göre bata son 4 gün,
Takvimim uygulamasına göre bata son 12 gün 😂 hangisine inanayım 😀

Bide ağıt yakaydın 😀 olmaz olmaz merak ettim bnde 😊 bebiş yerleşiyor anası 😍
Bu gece son gecem koynunda yatar annneeyyyy😂😂😂yerleşmiştir insallah
Ben takvimim uygulamasını kullanıyorum kız burdaki nasıl oluyor biliyor musun
Hamile degilim bilmiyorum🤣🤣🤣
Belli olur inşallah canım olmasa da bir kaç gün sonra tekrar yaparsın 👍
Evet insallah ayy cok heyecanli yyyyyyyaaa🤣🤣🤣

Kızlar günaydın, hesap ayarlarında bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsunuz öyle çıkıyor takvim 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X