- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Nasıl yyaa26 bitti anacim doldurdun nasil 26 gircen saskin 2019 bitiyo 2020 ye giricen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yyaa26 bitti anacim doldurdun nasil 26 gircen saskin 2019 bitiyo 2020 ye giricen![]()
Yok bekliyorum daha aradım ama çıkmadı daha dediYavrum aldin mi sonuc?
Ayyy gelen her msj ı heyecanla açıyorumYavrum aldin mi sonuc?
Kiz 26 bitti 27den gun almaya basladin ohoooooo 2019 dan cikar bakayim 1993Nasıl yyaa18.08.1993 doğumluyum kaç yaşındayım ben
![]()
Bende balik yemeye gidiyom bi gozum burda cok sarjim yok ara ara bakicam etiket unutmaAyyy gelen her msj ı heyecanla açıyorum![]()
Tamam tamam söz söz söz. Afiyet olsun yarasınBende balik yemeye gidiyom bi gozum burda cok sarjim yok ara ara bakicam etiket unutma![]()
Çeksin acısını şimdiRahat durmayan kocam sagolsun![]()
TamamdaaKiz 26 bitti 27den gun almaya basladin ohoooooo 2019 dan cikar bakayim 1993![]()
![]()
Halen haber yok mu yaBende çatladım aradım ama çıkmamış daha![]()
Yok kiz ne yasagi. Ayiptr solemesi biz tam gaz devam ediozAyyy bisey dicem bizede yasak galiba oyle dediler ilk aylar şeappmayin diye de minciklamak oynasmakta mi yasak insanin cani cekiyo be![]()
YokHalen haber yok mu ya![]()
Tam bir buçuk saat olduHalen haber yok mu ya![]()
Cnm doktor riskli demişti ona oYok kiz ne yasagi. Ayiptr solemesi biz tam gaz devam ediozkanamaa veya agri olmdgi surece sknti yok. Ama eskisi kadar da gaddar ve haşin olmayin
![]()
Acilde 1 saate çıkıyor ya keşke hastanede bekleseydin daha çabuk öğrenirdin belkiTam bir buçuk saat oldu
Aynen keşke hastanede bekleseydin mesaj arada kaynayabilirCnm doktor riskli demişti ona o
Acilde 1 saate çıkıyor ya keşke hastanede bekleseydin daha çabuk öğrenirdin belki
Whatsap grubu deel ki kiz disardab da okunabiliyor yazilanlarYabancı yok aramızda kimseninde kocası faketen gelmedi rahat ol![]()
Vallaha icime oyle doguyorAmiiiin bende öyle düşünüyorum vallaa canım![]()
Cok elestrdinz guldunz bana kendiniz yaptinz![]()
E nabizdan bak hele kiz cikmamis mi ya da hastanenin sitesindenTam bir buçuk saat oldu
Yok kız oda olmasın 1 hafta sıksın dişini kalp atışını duyana kadarHiii haftada bir yeter o zmn![]()
Keseyi gordun mu balim senYok kiz ne yasagi. Ayiptr solemesi biz tam gaz devam ediozkanamaa veya agri olmdgi surece sknti yok. Ama eskisi kadar da gaddar ve haşin olmayin
![]()