• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu hemen umutsuzluğa kapılma diye dedim 😊
Yok ya cikmiycagini biliyorum yarin sirf meraktan yaptircam🤣
Anne negatif kan grubu olunca kan uyuşmazlığı oluyor. Sen gebelik olunca doktoruna söyle canım benim kan grubu negatif diye🤗
Gercekten cok ilginc . Soylerim doktoruma ama bunun icin bebegin tutmasi lazim 🤣
Neyydiii
VİCDAN AZABI CEKERKEN BEN miydi neydiii🤪🤪🤣🤣🤣
Insan olan hepiiimiiizz🤣🤣
Yarın yapma kan testini demekki daha tutunmamıs hüsrana ugrama iki gün sonra yap cicegim
Biliyorum annniiiiiiiiii sonucun negatiif çıkacağını yine de meraktan yapcam ya🤣
Bence de canım bekle biraz daha eğer var da erken yaptın diye çıkmazsa üzülürsün boş yere L Loriklorik
Sizi doooo veeeee riiimmmm 🤣🤣🤣hem bana gaz veriyonuz
L Loriklorik senin bugün daha 9. Günün kuzu reglyede çok var çokta acele etme
Seni de doverim susamin annesi🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gercekten cok ilginc . Soylerim doktoruma ama bunun icin bebegin tutmasi lazim 🤣

Biliyorum annniiiiiiiiii sonucun negatiif çıkacağını yine de meraktan yapcam ya🤣

Sonuc negatif cıkmayadabilir iste antoryumu ne cabuk unuttun yapma iste yarın kız nasıl üzülmüstü yapma yapma yapma YAPMAAAAAAAA

Bebeğim şimdi hesapladım aşılama günü sayılmıyor ki sen cuma yaptın bugün daha 9 kuzu çok erken tuttum bu lafıda bu arada 😘

Allah aşkına banada bi öğretin bat falan ne demek hiç bilmiyorum ya 🙂 bu arada herkese merhaba bende artık bi çocuk sahibi olmak istiyorum siz neler yapıyosunuz dua listesi falan gördüm ne olursa katılmak istiyorum 😊😊
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Pik yumurtlama günü
Hoşgeldin cnm

Hoşbulduk canısı 😍 biliyorsun benim bat sıkıntı 🙈 ama yine de yazım en son 13 Ağustos 🙊
A pardon senin bat gelmiyordu🤦‍♀️😅 kliselesmis artık istemsiz oldu pardon canım 🤦‍♀️😍😅 durumlarını burdan paylasabilirsin takıldıgın yerde arkadaslarım ciceklerimde sana yardımcı olurlar🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X