• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kizlar bugun hormon testinin ikincisini verdim.baska bir doktorla gorustum birseneyi gecti isteyeli iki senelk evliym dedm.ve dediki yasn dha 24 gercektn cok gencsin hic bosuna kendini buralarda yipratma dedi.gayet guzel konustu.diger doktor demstki eger test sonuclarn temz ckarsa hsg rahm flmi cektrcrn demsti bu doktrda dha cok gencsn yipratma kendini olur dedi.test sonucum temz ckti simir testide temz ckti.bugunki yarn belli olck ben vazgctm hsg fln gtmcem iliskiyede cocuk icin grmicem dgru bi kararmi verdim acaba sizce ???🙏
InsAllah hayırlısı olsun canım her nasip vaktine esir elbette naparsan yap olası varsa olur bana da hep yaşın genç bi tane var ikinci de olur denemeye devam diyorlar bklm ne zmna kadar 😬😁 yaşım 25 benim de

Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gün göğüs hassasiyeti git gide artıyor gibi bel ağrım var kasık ağrısı gidip geliyor 😬 sırtım belim çok ağrıyor ama ya adet günü yaklaştı snrm

Ya maşallah var tabi. Hemen gidip kan ver😍. Ne bereketli bir ay maşallah. Hep böyle devam eder günde 2 3 gebelik haberi alırız ve hepsi sağlıkla ilerler sağlıkla doğar 😍😍😍😍
Çok teşekkür ederim allahım herkese versin inşallah🤲🏻🤲🏻 Rabbim hiç beklemediğin anda veriyorya o bambaşka bişey❤️❤️🤲🏻

Kizlar iyi geceler
E Eslem91 cnm hayırlı olsun ins guzel haberler verirsin bize
L Loriklorik gülüm sonaa yaklastin galiba yavaştan kaçıncı gunundesin asilamanin
Ben asilamamin 11. Gunundeyim
Senin test kaldı o zaman bugün 😀
Sorma ya 🤣🤣gelir ama ya inaniyorum ona🤣
Beni etiketlemeyi unutma😍 haber arada kaybolmasın. Kendimde bile bu kadar heyecan yapmadım. Kalkın gidin artık😂
Bilin bakalim ne eksik 🤣🤣esim yok tek gondermez beni asllaaaaaağğğ🤣🤣

Attım sana canım

Eklentiler

• D4BAA8E2-B526-458C-9A7A-3DD295B23E50.webp
    D4BAA8E2-B526-458C-9A7A-3DD295B23E50.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 40
  • CB0E3702-E1BE-401C-92F9-7A0C016A5B77.webp
    CB0E3702-E1BE-401C-92F9-7A0C016A5B77.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back