• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaar nasilsiniz önümde yaklasık bi 50 sayfa var okuyip geliyorum 😍
Gecen gün esime ovu siparis ettirdim interneten 1 tane al demistim 5 tane siparis vermis 🤣🤣 nur topu gibi 250 ovu testim ve 50 gebelik testim oldu 🤣🤣🤣🤣

Yok artıkk kız napcan o kadar ovuyu bol buldum diye günde 2 3 tane yapıp kafanı bulandırma sakın ha 1 tane yeter pik görüp çatladıktan sonra da bırak devam edip kafanı bulandırma 😆

Vala ben akıntı takibi yapmıyorum hep fos çıktı diye su an pek akıntım da yok canım
Benimde bir iki gün öncesi kesilir yada lekeleyecek kadar gelir baya ıslandım zaten ıslak hissediyordum kaşıntı koku filanda yok ya haftasonu baya agrım olmustu gecen ay enfeksiyon için fitil kullandım yine mi tekrar ediyor bu zıkkım acaba kocayı tutup doktora atıcam en sonunda bitmedi gitti hamilelikle ilgisi yoktur herhalde ya bende takip ettim kaç kez birşey çıkmadı ama içime kurtta düştü gece gece aklım stres yaratacak ya yoktan var ediyor birşeyler

Ya belirtiler adet belirtileri ile aynı olduğu için bende pek farkedememiştim ama benim ağzımın tadı hiç yoktu sanki ağzımda metal bişey varmış gibiydi tabi ben bide griptim ayırt edemedim hiç😂😂 hadi inşallah hamilesindir yaaaa🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Valla göriciğuk inşallah psikolojim benimnen alay etmiyodur :))

aynen vala 😁

Negatif ve ya pozitif gorecez canım 😁
Uuff tv8 in reklamlarıı gibisin N Nana Ana 😂😂😂
rosebatum rosebatum
İciniz rahatlayabilir ilk kez bukadar koyu görüyorum ama tek cizgiyi🤣🤣🤪 B6DFB60A-E605-440D-BD76-EC593C3D8306.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X