• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Canım ya ben de senle aynı durumdayım.Benim de 5 haftadan sonra düşüyor.Sanki siliklesmis gibi görünüyor.Belki testlerden kaynakli bir farkliliktir.insallah öyledir

Bata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırım
6gün geçti
Bata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırım
6 gün geçti iğne kullanıyorum zaten

Canım ya ben de senle aynı durumdayım.Benim de 5 haftadan sonra düşüyor.Sanki siliklesmis gibi görünüyor.Belki testlerden kaynakli bir farkliliktir.insallah öyledir
Az önce iki saatlik idrarla yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 33
Canım cok silik var gibi ama emi

Valla sabredemedim bugün test yaptım.gozum şaşı oldu
Kiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim 😂😂
off seninle nasılda aynıyız yaaaa🤗😀❤️ Yapılan son ilişki zamanı gripten anlayamamak😂😂

Ay canım hamilesin çok belli çizgi 😊canım sabah ilk idrarla mı yaptin testini?
Yaptım ama aynısı cıktı diğerini gece yapmıştım zaten bunuda sabah 7 de yaptım bi değişiklik olmadi. Eşimin kuzeni aracımı aldı Yoksa kan vermeyi düşünüyordum, esimlede gitmek istemiyorum supriz olsun diye herhalde pazartesiye kaldı, yarin yine yaparım test, evde var bi kaç tane :)

Test siliktı bugün ilk defa böyle çıktı 4 gündür test yapıyorum :KK8:kafayı yiycem Pazartesi gidivem doktora

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 45
Dün silik çıkıp bugün nasıl belirgin çıktı anlamadım iki gün önce koyuydu sonra silik yine koyu ilginç

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X