• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kiz Beklemekseni Beklemekseni bnde bu hafta ayni bn uykuyu aramm ne bicim uyuyorum sabahina bi terlemisim su gibi ustum basim gribe veriorum durumu ama hic olmayan seylerdi akintim efso goguslerim durdugu yerde acio dokunmayi gec acaba bn hic yumurtam catlamiomuydu ki diorum ilac kullandigimdan beri son 3 gundur bole tuhafim adet olcak gibiydim su an oda yok bata cok var ama arastirdigim kadariyla klomen erken catlamasini saglayabiliomus bazi kisilere ki bu sebepden erken adet gorenler oluomus acabami diorum cok nadirde olsa 😍🤔
Yatağa yattığında ateş basıyormu soğuk yer arıyomusun😂😂 valla ben kafayı yedim bi ateş basıyordu saatlerce uykuya dalamıyordum şükür şimdi yok ayyy ne değişik bişey😀 ama eşim diyor çok sıcak oluyosun bebiş var o yapıyor bide beni düşün diyorum😂😂😂

Kızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi ve o gün çok sancım oldu ondan önce ilişki oldu o günde oldu ilk defa sancı oldu acaba döllenme mi oldu yaa çok umutlandım daaaa cevap verir seniz sevinirim :KK52: :KK5:

İnşallah canımmm yaaaa😍😍❤ Yumuetlamadan kaç gün sınra öğrendin caım sen
Canım ben eylül 13-18 adet gördüm 18-20-22 ilişki günleri oldu eşim 23nde askere gitti ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım olmaz eşim yok diye yani süpriz oldu🤲🏻🤲🏻 Adetime 5gün vardı idrar testi yaptım pozitifi gördüm (adetim 11ekim olması gerekiyordu) ertesi gün kan verdim 4gün varken 42.3dü beta bakalım 1hafta oldu yarın doktora gidicem değer kaç oldu acaba🤗🤗

Canım ben eylül 13-18 adet gördüm 18-20-22 ilişki günleri oldu eşim 23nde askere gitti ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım olmaz eşim yok diye yani süpriz oldu🤲🏻🤲🏻 Adetime 5gün vardı idrar testi yaptım pozitifi gördüm (adetim 11ekim olması gerekiyordu) ertesi gün kan verdim 4gün varken 42.3dü beta bakalım 1hafta oldu yarın doktora gidicem değer kaç oldu acaba🤗🤗
Ay canım adet zamanlarımız aynıymış ya😂 ne güzel canımm erken öğrenmişsin valla inşallah sağlıkla ilerler😍😍

Evet olabilir ama çatlayıp çatlamadığını görmesi de zor yaa.. genelde yumurtanın boyutu ölçülüyor çatlatma iğnesi yapılmadıysa sonraki günlerde nasıl anlaşılıyor ki, her gün gitmek mi gerekiyor, izin alıp gitmek de sorun
Aslında yumurtanın normal çatlamamış halini gördüysen 3-5 defa, çatlayınca bariz farkı anlıyosun. Etrafına bir sıvı yayılıyor yumurta büzüşüyor görünüyor yani ultrasonda ama iştw sürekli doktora mı gitcen her gün her gün çatlayana kadar

Aslında yumurtanın normal çatlamamış halini gördüysen 3-5 defa, çatlayınca bariz farkı anlıyosun. Etrafına bir sıvı yayılıyor yumurta büzüşüyor görünüyor yani ultrasonda ama iştw sürekli doktora mı gitcen her gün her gün çatlayana kadar
Evet işte çatlamamış halini görmedim hiç, olgunlaşmış halini gördüm geçen yıl klomen kullandım birkaç yumurta vardı çoğunun içi dolu demişti çatlatma iğnesi yapmıştı ama sonrasında çağırmadı adet olursan gelirsin demişti, bu kendi doktorum değildi tecrübesiz yeni bir doktordu ☺️ Sonrada gitmedim ona zaten. Buluduğum ilçede özel hastane yok devlete de randevu almak zor hem de çalışıyorum, bakalım birkaç ay daha deneyeyim çaresine bakacağım sonra ☺️

çok iyiymis ben de bakayım bari.yada adetten hemen sonra başlayayım bu sefer. ben tahmini yum. tarhine göre ayarlamistm.hoc sasmazdi diye.ama işte kaçırdım belki de gününü bilmiyorum ki
Aynen canım bi dene faydasını gören çok

Öle bisey varmiymis ilk kez duydum kuzum doktorla direk gorusmen daha faydali bu gibi buyuk konulari her insan yasamayabilio özel bi durum bi yanlis bilgiler verilebilir en ii si doktor 😇
Doktorların bir çoğu bilemiyormuş canım . Yaşayan var mı diye merak ettim gebeliğide engelliyormuş

20191012_202214.webp

Kızlar bir bakın bu ay ihtimal var mı bat 16 ekiim 2 gün kaldı, işaretlediğim günlerde deneyebildik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X