• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün de yap bakalım nasıl çıkcak insAllah tam denk gelir de bebişin olusur 🙏🙏🙏🤗

Bugün 21.günü durum pek parlak değil.
20191014_213206.webp

Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler😔

regl düzenim degisiyor neden 😳
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu🙇‍♀️🙇‍♀️
sebebi ne olabilirki🙇‍♀️

Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler😔

sebebi ne olabilirki🙇‍♀️
Ah canim neden öyle oldu ki benim adetlerip hep düzensiz oluyordu ama bende pko vardi

Ah canim neden öyle oldu ki benim adetlerip hep düzensiz oluyordu ama bende pko vardi
Anlamadım bende pcoda yoktu canım zaten regllerim iki aydır kan seklinde degilde lekelenme seklinde olmustu döngüm 30-31 gün oluyordu 27güne inmis oldu suanda🙇‍♀️

Anlamadım bende pcoda yoktu canım zaten regllerim iki aydır kan seklinde degilde lekelenme seklinde olmustu döngüm 30-31 gün oluyordu 27güne inmis oldu suanda🙇‍♀️
Anladim canim bazen degisbiliyor oyle sanirim sen de mi hamile kalmak icin ugrasiyordun 🤦‍♀️

Kızlaarr gebeliğini yeni öğrenenler belirtilerini yazabilir miii ♥️
Ben yeni öğrendim canım bel ağrım aşırı var kasıklarım arada ağırıyor bide dün aşırı şişlik vardı bugün bişey yok az önce karnımın üzerine uzandım pıt pıt diye kalp gibi bişey attı göğüs ağrım akıntım hiç yok 🤗

sebebi ne olabilirki🙇‍♀️
Hadi ya alla alla çabuk gelmiş canım yogun mu yoksa yine şekelenme şeklindemi geliyor? Bence doktora git sen adetin 3.günü git hormon testi yaptır canım

Ben yeni öğrendim canım bel ağrım aşırı var kasıklarım arada ağırıyor bide dün aşırı şişlik vardı bugün bişey yok az önce karnımın üzerine uzandım pıt pıt diye kalp gibi bişey attı göğüs ağrım akıntım hiç yok 🤗
Yaaaa aynı şeyler bende de var bir de ek olarak bacak ağrılarım var yarın adet günüm, olucam diye çok tedirginimm inşallah ben de hamişimdir 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X