- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Güzel hayırlı olsun yeniden :)354 beta canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel hayırlı olsun yeniden :)354 beta canım
Amin çok saol o yüzden bu seferde erkenden söyledimAllah rahmet eylesin başınız sağ olsun canım aynen bazı şeyleri zamanında öğrenmek lazım söylemek lazım
Ay insallah cok umutlandım dün gece bununla ilgili bi topik buldum herkes bu düzenlisizliklerden iki üc ay icinde gebe kalmıs insallah bende senin gibi bir sonuc görürüm kuzumBenimde seninkine çok benziyordu geçen ay 18di ondan önce 20, bu ayda 17 gibi bekliyordum yumurtam erken çatlamış yani 14 te gelicekti regl eğer olsaydım, bende bazılarından öyle duymuştum bebek yer arıyor diye filan ama inşallah öyle olur :)
İnsallah insallahÇok saolRabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
![]()
Ayyy hadi hayırlısı.adet şaşarsa bebek mı gelirmiş yoksammmmDün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydiİnsallah bizlerinde öyle olur
![]()
İnsallah canım ekliyorum hemennanaaa ben yokum
inşallah gelmeyecek olan beklenen adet tarihim 19 ekim![]()
Ekliymissin zaten kız 18ekimenanaaa ben yokum
inşallah gelmeyecek olan beklenen adet tarihim 19 ekim![]()
Basın sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın canım çok üzüldümDoğuma kadar :) 26.haftaya kadar hep kanamam vardı 28.haftada da suyum gelmeye başlamıştı o yüzden hep yasaktı, ikinci gebelikte öyle kanamalıydı zaten 19+5 te suyum tamamen geldi ve bebeği kaybettim
Sanki benimkide boyleydi bende o yüzden diğer ovu testiyle yaptım o daha belirgindiŞimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibi
Senin böylemiydi kuzum daha mı koyuydu
Dun soledim ya canim 12 eylül son adet tarihim ☺Satını tam söylememissin canım kacındaydı?
Gecen ayki reglime cok benziyor stressten oluyor sanırım canım sen bugünü birinci gün olarak say ücüncü günü doktora gitmorelim çok bozuldu önce yumurta akı kıvamında akıntı geldi ve renginde kahve tonundaydı aradan 1 kaç saat geçti peçete sildim açık penbe akıntı geldi 1 - 2 saat geçti şuan gelen giden yok henüz bekliyorum kara kara :'( benimde 19 olmam gerekirdi şimdiden leke geldi 4 gün öne kayıyor N Nana Ana galiba umarım devamı gelmez ama gelicek gibi 1 kaç gün önce hafif karnımda sızı vardı ama şuan hiç ağrım felan yok beklemedeyim dr. adetin 3 günü gel diyor cumartesi yada pazar den gelirse ne yapıcam peki nasıl test yapılacak
Amin canımmm sağolSağol canım Rabbim sana da ve isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhh![]()
Inşallah canimm neden olmasin Rabbim tez zamanda nasip etsinAy insallah cok umutlandım dün gece bununla ilgili bi topik buldum herkes bu düzenlisizliklerden iki üc ay icinde gebe kalmıs insallah bende senin gibi bir sonuc görürüm kuzum
İnsallah insallah❤
![]()
Ekledim cicegim gözden kacmıs yada unutmusum pardonDun soledim ya canim 12 eylül son adet tarihim ☺
Benimkide 18 eylül :)Ekledim cicegim gözden kacmıs yada unutmusum pardon![]()
Bencede güven olmaz az önce bende yaptım c kopkoyu t çizgisi hiç çıkmadı yani çizgi hiç yok düşünün aslında hep olması gerekiyor o çizginin silikte olsa o yuzden güvenmiyorum benMeraba canim
Bence erken davraniyosun
Bir hamile arkadaş ovu testi yapmiş hep silik cikmiş adete 1 gun kala yeni koyu cikmiş
Ve hamileymiş
Bence simdi cikmaz
Bnmde adete 6 gun kaldi
Onemli degill canimm ☺Ekledim cicegim gözden kacmıs yada unutmusum pardon![]()
Kız benimde 10.gün aynı gidiyoruz deseneYaaa gerçektenmi kuzum
Ozaman bende bekleyeyim
Zaten bugün yumurtlamadan itibaren 10.günüm
Adetime 4 gün kaldı
Bekleyeyim ozaman
Düzensizlik olunca bebek yer arıyor derlermis canım kısmet bakalım önümüzdeki aya gebe cıkarız insallahAyyy hadi hayırlısı.adet şaşarsa bebek mı gelirmiş yoksammmmher ay yeni bir umut.. Benim adet oldugumda pedimde pihtilasmis kan da görüyorum bazen.kizlar bu sizde hiç olmuyor mu.bu pihtilasma belirtisi olabilirmi
Aynen canım kafanı rahatlat bende başlıcaktım lazere de bu ay geçsinde dedim öyle başlayayımKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Ay inşallah benimde düzensizti 3 aydır çünkü bakalım bekleyip görücezDün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydiİnsallah bizlerinde öyle olur
![]()