• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım gittim zaten özelde kadın doğuma.arastrma hastanesine git testi yaptir dedi burada 2.500 lira dedi.Ben genetik e randevu alicam en iyisi

Evet canim özellerin cogu zaten kani alip tesekküllü hastanelere gönderiyor. Devlet daha iyi

Elbette canim aklim hep sizlerde. Cocukken kiz kardesleri olan arkadaslarimi kiskanirdim herseyi paylasiyorlar diye. Ozamanlar böyle platformlar yoktu. Simdi sizlerle paylasiyirum. Eger birgün tekrar nasip olurda hamile kalirsam benden sonra ilk suz ögreneceksiniz emin olun. :KK36:
Ay yavrum kıyamam🤩 sadece abla kardes degil dost sırdas derttas olduk bu topikte birbirimize😍
Emegi gecen tüm güzel yürekli güzel ciceklerimden Allah razı olsun😇🤲

Canım benim sen bugün regl baslangıcı gibi say ve ücüncü gün git

benim gecen iki aydır regllerim lekelenme seklinde olmustu kanamam hic olmadı neyseki buay düzeldi cocuk gibi mutluyum suan düzeldigi icin.
sende aynısını yasıyor olabilirsin ücüncü gün git kan testlerini yapsınlar canım
Benim de 2 aydır çok az oluyordu 2 pet ancak bitiyordu o da dolu dolu değil neyse bakalım cuma gidim gelirse devamı gelmezse cumaya kadar pazartesi giderim

Benim de 2 aydır çok az oluyordu 2 pet ancak bitiyordu o da dolu dolu değil neyse bakalım cuma gidim gelirse devamı gelmezse cumaya kadar pazartesi giderim
Tamam canım sen bilirsin icin nasıl rahat edecekse öyle yap insallah bebek yerlesmistir diyeyim ben yinede🥰

Napiyosunuzzzz kizcelerrr nasil geciyo gununuzzz Allahım bebisi olmayanlara bebissssss gobusu olmayanlara gobusss fasulyesi olmayanlara fasulyeeee fasulyesi olanlara da saglikli sihhatli tek nefeste pirtlatma imkani verrrrr 🧿 aminn insallah 💋
Amin insallah cicegim ne yapıyor fasülyen bakayım rahatsız ediyormu🤣

Valla bu fasulyee umarim dunyaya gelince icimdeki kadar yormaz beni bilmiyorum valla iki gundur bacak agrisi cekiyorum gecicek insallah bi kalp atisini duyayim bi ohh cekicem ♥
Duyacaksın gülüm az daha sabır😇
Hareketsiz kalma sen yinede agrıların daha cok artmasın tabi fazlada yormadan kendini🤣

Bencede güven olmaz az önce bende yaptım c kopkoyu t çizgisi hiç çıkmadı yani çizgi hiç yok düşünün aslında hep olması gerekiyor o çizginin silikte olsa o yuzden güvenmiyorum ben
aynen benimde öyle oldu kuzum çizginin yarısı var yarısı yok ekledim hatta

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
İnsallah güzel haberlerle dönersin canım

Napiyosunuzzzz kizcelerrr nasil geciyo gununuzzz Allahım bebisi olmayanlara bebissssss gobusu olmayanlara gobusss fasulyesi olmayanlara fasulyeeee fasulyesi olanlara da saglikli sihhatli tek nefeste pirtlatma imkani verrrrr 🧿 aminn insallah 💋
Duygu degisimi yasiyoruz agliyoruz falan ☺ amin canimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X