• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canım sen bilirsin icin nasıl rahat edecekse öyle yap insallah bebek yerlesmistir diyeyim ben yinede🥰
Normal regli tarihim 19 ekim ya benim erken geliyor bu sefer acaba kan versem de aklımdaki şüpheler tamane kalksa mı acaba varsa çıkarmı ki 4 gün önceden kanda

Aynen doktorum da aynısını dedi ama düştüğünün üzerinden 5 ay geçti hamile kalamadım rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınır dediler filmden de 2 ay geçti iyice psikolojim bozuldu 😥
Nasip canim hersey sıkma canini sen iyi dusun iyi olsun 🤲 dua et bol bol

@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaa🤷🏻‍♀️ En son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik😂😂😂😂
Benimde kafam karıştı en son gördüğümüz adet tarihini diyoruz dimi gelecekteki adet tarihi değil 🤔🤔

@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaa🤷🏻‍♀️ En son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik😂😂😂😂
Ben beklenen son adet tarihini sat olarak yazıyorum cokta dert degilki o buradan takvim yapmayan arkadasların tahmini dogum tarihlerini bilelim diye öyle yazmıstım canım isteyen olursa düzeltirim hepsini🤣

Kızlar nasılsınız bu aralar okuyorum sadece hamile kalanlara çok sevindim darısı başımıza inş. Bneim de bata son 6 ama bu aydan umudum yok enfeksiyon geçirdim çok sancım var yumurtlama dan beri

Normal regli tarihim 19 ekim ya benim erken geliyor bu sefer acaba kan versem de aklımdaki şüpheler tamane kalksa mı acaba varsa çıkarmı ki 4 gün önceden kanda
Canım sen erken geliyor diyorsan kacgün önce erken geliyorsa iki günmü ücgünmü o tarihte kan testi versen cıkar bence 19unu beklemene gerek yok yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X