- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarn yapim ozaman cnm dmiBaya koyu canım bence sen bi gebelik testi yap canım![]()
Insallahİnsallah bu sorunsuz bi şekilde geçer canım![]()
Agzndan bal damliyo cnmmm insallahhhhEğer yumurtlama değilse, hoşgeldin bebek![]()
Aynen canım sabah hemen yap inşallah güzel haberler verirsinYarn yapim ozaman cnm dmi![]()
Ben son 2 gebeliğimi ilk ovu testinde gordum :)) inşallah geliyorrAgzndan bal damliyo cnmmm insallahhhh![]()
Eylulun 15inde olmstm ekim 15 oldu ve ovu testi koyu.buzamnlarda bile yumurta catlarmiki.sEğer yumurtlama değilse, hoşgeldin bebek![]()
Insallah aksilik ckmazsa yaparm haber veririmAynen canım sabah hemen yap inşallah güzel haberler verirsin![]()
Benim rahmim kasiliyor sanki sende öle bisey oluyormu bide bacaklarim agriyorTabi canım sorabilirisn
Stres yapma canım inşallah o gebeliktendir ağrıların bacak göğüs ağrısı hepsi hamilelik belirtisinde de oluyorKızlar benim ara sıra kasıklarım ağrıyor hani adrt olucak gibi her an herşey olabilir ama bebiş olsun istiyorum. Bacakarımda ağrıyor göğüslerimde fena ağrıyor bilemiyprum![]()
Bazılarının 1 ayda 2 kere yumurtlaması oluyormuş o yüzden yani, olma ihtimali var ama gebelik ihtimali daha çok:))Eylulun 15inde olmstm ekim 15 oldu ve ovu testi koyu.buzamnlarda bile yumurta catlarmiki.s
Umut olyosn canm bana insallh kendmi heveslendrmemek icin zor tutuyorumBen son 2 gebeliğimi ilk ovu testinde gordum :)) inşallah geliyorr
Benim bildiğinde nar iyi değil o yüzden canim ceksede pek yemezdimBenim rahmim kasiliyor sanki sende öle bisey oluyormu bide bacaklarim agriyorbide simdi ogrendim bir kisininde tup bebekle hamile kalmis bugun doktora gitmis neysem nar falan yeme demis doktor ben uc gunur nar yiyorum biraz grip gibiyimde simdi internetten okudum da Bazı kadınlar hamileliklerini sona erdirmek için narı kullanmıştır. Hatta Antik Çağ’da, kadınların narı gebelikten korunmak için de kullandığı bilinmektedir. Fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, nar çekirdeği ekstresi, rahim kasılmalarına neden olmuştur. Gebeliğin ilk üç ayında, çokça tüketildiğinde bu meyvelerin rahimde hasara neden olabileceği, sonu kürtajla biten düşük gibi ciddi tehlikelere sebep olabileceği uzmanlar tarafından belirtilmektedir yaziyordu cok korktumm ben şimdi yaa
![]()
Yaaaa ciddenmi uff sabahi nasil edicm bnBazılarının 1 ayda 2 kere yumurtlaması oluyormuş o yüzden yani, olma ihtimali var ama gebelik ihtimali daha çok:))
Bende o bayanın dediğini okudum çok şaşırdım canım sıkma canını inşallah Rabbim bebeğini korur için rahat etmiyorsa bi yarın doktora git istersen hiç cuma gününü bekleme bacaklarıma ağrı vuruyor da rahim de yok canım kasılma git yarın görün doktora için rahat etsin canım inşallah kötü bişey yoktur yaBenim rahmim kasiliyor sanki sende öle bisey oluyormu bide bacaklarim agriyorbide simdi ogrendim bir kisininde tup bebekle hamile kalmis bugun doktora gitmis neysem nar falan yeme demis doktor ben uc gunur nar yiyorum biraz grip gibiyimde simdi internetten okudum da Bazı kadınlar hamileliklerini sona erdirmek için narı kullanmıştır. Hatta Antik Çağ’da, kadınların narı gebelikten korunmak için de kullandığı bilinmektedir. Fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, nar çekirdeği ekstresi, rahim kasılmalarına neden olmuştur. Gebeliğin ilk üç ayında, çokça tüketildiğinde bu meyvelerin rahimde hasara neden olabileceği, sonu kürtajla biten düşük gibi ciddi tehlikelere sebep olabileceği uzmanlar tarafından belirtilmektedir yaziyordu cok korktumm ben şimdi yaa
![]()
Canim ben 3 gundur nar yiyorumm ayy cok korktuuyorummBenim bildiğinde nar iyi değil o yüzden canim ceksede pek yemezdim
Amin inşallah cnmCiddenmi hayırlısı olur canım inş❤
Ben ovu testi pik yaptiktan sonra yine yapmaya devam ettim ilk başlarda çok silikti adete 5 6 gün kala hafif belli olmaya başladı ve renk giderek arttı. Kan verdiğim günün ovu testini atarım şimdi sanaUmut olyosn canm bana insallh kendmi heveslendrmemek icin zor tutuyorum![]()
O sevinç bi başka gerçekten ama.insallah var gibi :)Yaaaa ciddenmi uff sabahi nasil edicm bnheveslenmemek icinde zor tutuyorm kndimi
![]()