- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Ben boyleyken ogrendim hamis oldugumu aksamin korunde yaptimYa insallahhhh insallahhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boyleyken ogrendim hamis oldugumu aksamin korunde yaptimYa insallahhhh insallahhh![]()
Güzel haberlerle gel inşallah canım12.30 da cnm
Canim inanki kendimin şaşkolozlugundan esimi farketemedim ben ☺bende heleki eşm hala tepkisiz bi tuhaff sinirimi bozuyo bazn ama erkekler genlde böyleymiş sanırm![]()
Yaa bnmki dha belirgm insallh kanimda ole ckarBen boyleyken ogrendim hamis oldugumu aksamin korunde yaptim![]()
Hayallerde olmasa ne yapcaz birgün gerçek olır inşallah kuzum kız sakin ol benide heyecanlandırıyorsun zor sakinledim zatenKizz karnim kasiliyo istemsizzz ayyy insallah yaaa insallaaahhhh yigen haberiyle geldaha antalyaya yanima gelceksiniz denizde yuzdurucem ben onu ayyyyy hayaller ne guzell ♥
Kaç gün kala yaptın canım testi
Hadi hayirlisi olsun hakkinda canim heyecanli bekleyis ☺ insAllah hayirli haberler verirsin bizeAllah razı olsum bitanem kan verdim bekliyorum
Gecti adetm.eylulun 15 inde olmstm suanekim 16dayz tık yokKaç gün kala yaptın canım testi
Delirmek serbestInsallah canm pozitf olursak mutlulukdan deliririz artk❤
![]()
Heyecanla bekliyoruz canim inşallah herşey gönlünce olur, Rabbim sana da bebiş nasip eder12.30 da cnm
İnşâllah kuzum yaGüzel haberlerle gel inşallah canım![]()
Sevginizi dualarınızı bebegi kararsızımNe hissediyorsun![]()
Amin tatlım inşallah yaHadi hayirlisi olsun hakkinda canim heyecanli bekleyis ☺ insAllah hayirli haberler verirsin bize
Amin kuzucum Allah razı olsun inşallah inşallahHeyecanla bekliyoruz canim inşallah herşey gönlünce olur, Rabbim sana da bebiş nasip eder![]()
InsAllah canimm bende tüp bebekle hamile kaldim insAllah senin bebeginde sana tutunmusturr ☺Amin tatlım inşallah ya
Ne güzel canım erken yumurtlama olmus senin o zamanGecti adetm.eylulun 15 inde olmstm suanekim 16dayz tık yoktestide dun ovu testi yaptm koyu ckti.sabahda gebelk testi yaptm bole ckti canm iste
İyi yapıyorsun cnm kan sonucuyla kesinleşsin biYarindan snra evet suan frenlyrm kendmi![]()
Aaa bilmiyordum bunu amin inşallah canımInsAllah canimm bende tüp bebekle hamile kaldim insAllah senin bebeginde sana tutunmusturr ☺Amin insAllah