- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Yaaa yerim seni tamam tamam heycanlandirmadan kosede kendi kendime heycanlanayim benHayallerde olmasa ne yapcaz birgün gerçek olır inşallah kuzum kız sakin ol benide heyecanlandırıyorsun zor sakinledim zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa yerim seni tamam tamam heycanlandirmadan kosede kendi kendime heycanlanayim benHayallerde olmasa ne yapcaz birgün gerçek olır inşallah kuzum kız sakin ol benide heyecanlandırıyorsun zor sakinledim zaten![]()
Kan ver yarın![]()
Ovulasyon testinede güvenmiyorum orda pik gördüm ertesi gün silikleşti 4 gün sonra doktora gittim yumurtan yeni olgunlaşmış bir iki güne çatlar değerlendir dedi
Normal test mi yaptın ben mesela önce erken gebelik yaptım onda cikmadi. Eğer gebelik değilse yumurtlama olabilir.
Dedim yaa seninki belirgin diyeee ondan attim ayy bu hamilelik haberini alan herkes bi sersemlesiyoYaa bnmki dha belirgm insallh kanimda ole ckar![]()
Kizz koyulascak o az kalmis benceKızlar yeniden ovulasyon yaptım
Onu da ekleyeyim
Üç tane alt alta olan sırayla testler
Tekli olanda bugün yaptığım
Testlerin hepsi bozuk çıktı sinir bozucu bu arada
Koyu gibi canım yaa sankiKızlar yeniden ovulasyon yaptım
Onu da ekleyeyim
Deli ya saatte geçmiyor yaYaaa yerim seni tamam tamam heycanlandirmadan kosede kendi kendime heycanlanayim ben![]()
Kizzz o fotograftaki bebiss kiminKızlar yeniden ovulasyon yaptım
Onu da ekleyeyim
Yaa inşallah kuzumKizz koyulascak o az kalmis bence![]()
Ayy bencede oylee valla paso saatte gozumDeli ya saatte geçmiyor ya
Yanlışlıkla koymuşum kuzum kardeşimin bebeğiKizzz o fotograftaki bebiss kimin ♥ Masallah![]()
BnmdeAyy bencede oylee valla paso saatte gozum![]()
Gec dollenmedir belki sakin ol sen yumurtlaman ne zamandi ben yumurtlamadan tam 14 gun sonra ogrendim erken gebelik testinde bile cikmadi 14.gunden onceYaa inşallah kuzum
Ama sabah gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı
Olsa çıkmazmıydı 3 gün kaldı![]()
Kiz az once nenem yapistrdi bi tane kolunaGizli gizli cakk cocuklarrrr gelin seker vericem diyip baston sekerle cak agizlarina![]()
Kuzum bugün yumurtlamadan itibaren 11.günümGec dollenmedir belki sakin ol sen yumurtlaman ne zamandi ben yumurtlamadan tam 14 gun sonra ogrendim erken gebelik testinde bile cikmadi 14.gunden once ♥ İnsallah bebis vardir![]()
Ayy seslerini kisma yeride yok ah gidi ahhKiz az once nenem yapistrdi bi tane kolunabi bagirdi gormen lazm. Yuksek volumlu agliolr
![]()
Erken gebelik testi dene bide bazilarinda cikiyo bende cikmadi amaKuzum bugün yumurtlamadan itibaren 11.günüm
InsAllah canimmAaa bilmiyordum bunu amin inşallah canım
Ayyyy Allhiiim ben neler goruyoruuuummmKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm![]()
Col sagol canim benim evtt sukur ama kani versem snra deli gbi sevincemmAyyyy Allhiiim ben neler goruyoruuuummmCok sukuuuurrr. Geldi iste o kadar uzuluodunuzz
yaa nigariiimm sen de katildn bizeee. Ay vallhi cok mutlu oldm. Hayrli olsn. Saglkla ilerlesn insllh
Dene o zmn sonucda gecikmissin en azindan suphen gecer var gibi cunkuCanimm gebelk testm yktu ovu testi evet oyle diyor arkadaslar cok asiri merak ediyorm brazdn gdip test alip yapicm biyandan frenlemeye calsyrm kendmi ama eylul 15 olmustm adet aha 16 ekim ve ovu testi hemen busekil koyu cknca asiri suphelendm❤insallah ya