Kesinlikle suan oleym aksam acilden kamvereblirmiymkiDedim yaa seninki belirgin diyeee ondan attim ayy bu hamilelik haberini alan herkes bi sersemlesiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle suan oleym aksam acilden kamvereblirmiymkiDedim yaa seninki belirgin diyeee ondan attim ayy bu hamilelik haberini alan herkes bi sersemlesiyo![]()
Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
Aksama verim kani ozmnDene o zmn sonucda gecikmissin en azindan suphen gecer var gibi cunku![]()
Baska test mi yaptin negatf cikti.İnşallah tutunmuştur bebeğim ama negatif çıktı canım 3 gün var ama ağrım da başladı![]()
Git acile ver kani nolcak kiz yok almayiz demiolar nasilsaAksama verim kani ozmn![]()
Kiz dedim yaa ozele gittim aksam 10da verdim ogrendim hamis oldugumu ohoooo anacim kendine gelKesinlikle suan oleym aksam acilden kamvereblirmiymki![]()
Evet cnmmİyi yapıyorsun cnm kan sonucuyla kesinleşsin bi
Baska test mi yaptin negatf cikti.
Sagol cnm bnm insallah oledr kandan snra rhatlcmHadi gozun aydin kuzum![]()
Bnce bekle yukselede bilir yukselmeyede bilir az bi zmnin varmis zatenMerhaba kızlar sizi çok uzun zamandır takip ediyorum. Dün erken gebelik testi yaptım aşırı silik 2. Çizgi çıktı adetime 5 gün var kan verdiö hemen beta 2.74 çıktı bu değer yükselir mi sizce yoksa olsaydı kanda bu zamana kadar çıkar mıydı
Valla kendmde deilim bn bzm burda devlet hastanesi var sbh vermistm bikeresinse.aksam verim bugum dayanamicm sabaha kdrKiz dedim yaa ozele gittim aksam 10da verdim ogrendim hamis oldugumu ohoooo anacim kendine gel![]()
Hastanedeyim yavrum 12.30 da sonuç çıkacak
yarın da onu yapayım kuzumErken gebelik testi dene bide bazilarinda cikiyo bende cikmadi ama![]()
Umudumsun insallah guzl sonuc alirsin aklim kalbim dualarim seninle kuzum az bi zmn kalmis zaten insallah ciglik cigliga mutlulugumuz olur ellerim havada bagarmaya hazir seni bkliorumHastanedeyim yavrum 12.30 da sonuç çıkacak
Yap bebek haber bekliyorum bakyarın da onu yapayım kuzum![]()