• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize

Selam kızlar, pazartesi sabah adete dört gün kala yaptığım testte ikinci çizgiyi görmüştüm. Dayanamadım dün akşam tekrar test yaptım tam 48 saat geçmemişti üzerinden ama çizgi koyulaşmış. Kan vermeye gitmedim henüz bata 2 gün var. Ne zaman kan versem beklesem mi bilemedim.
IMG_20191016_000314.webp

Merhaba kızlar sizi çok uzun zamandır takip ediyorum. Dün erken gebelik testi yaptım aşırı silik 2. Çizgi çıktı adetime 5 gün var kan verdiö hemen beta 2.74 çıktı bu değer yükselir mi sizce yoksa olsaydı kanda bu zamana kadar çıkar mıydı
Bnce bekle yukselede bilir yukselmeyede bilir az bi zmnin varmis zaten 🤲🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X