• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy seslerini kisma yeride yok ah gidi ahh 😂😂 uzuldum bak simdi sana hicc cekemem hamis hamis bebe sesi kalmis son 8 ayim sonra zaten paso bebek sesi viyaklamasi b*ku pusurugu ayyy bak gerildim 😩
Iste ben de her seye sinirlnir oldum burda. 😀 simdiden cekmek istemiorm. Ama dugun evi olunca mecburen 🙈 son 6 ay 😍

kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı

Aynen canım farklı bi marka yaptım negatif çıktı ama dünkünde bariz açık pembe çizgi var hala bakıp bakıp durıyorum diğerleri de bekledi niye bunda çıktı diye sence hala umudum varmı
Var bence. Olmasydi o kdr da pembis cikmazdi. Ne zmn kan vercen

kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı
Bakiolr tabi. Ben hep devlet acilince verdm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X