- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
En doğrusu idrar testi kuzum 4-5 güne olmazsak yapalım :)Ovulasyon testi canım bu silik biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğrusu idrar testi kuzum 4-5 güne olmazsak yapalım :)Ovulasyon testi canım bu silik biraz
Hadi yaa bende öyleyim sürekli midemde kazınma hissi var normalde çok yiyen biri değilimdirKesinlikle bende adet öncesi iştah artması sandim ama neler neler yedim :))
Aynen pazartesi yapıcam ben canımEn doğrusu idrar testi kuzum 4-5 güne olmazsak yapalım :)
Ay ben sanki negatif görücekmişim gibi bilmiyorum yapasım yok :))Aynen pazartesi yapıcam ben canım![]()
Bende öyle düşünüyorum ama adet olmassam mecbur yapıcam belkide olumlu olur bilemeyizAy ben sanki negatif görücekmişim gibi bilmiyorum yapasım yok :))
Tabikiii herşey mümkün kuzum :)Bende öyle düşünüyorum ama adet olmassam mecbur yapıcam belkide olumlu olur bilemeyiz![]()
Çok şükür hamileyimmmmmAhahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z![]()
Bnm ewlenmeden önce agrimazdi ewlendim 2 3 ay sonra sizlama acima oldu hormonlari hersey etkilioBence herkeste farklı benim 3 aydır göğüslerim adetten önce hiç ağrımadı mesela ilk kez bu ay ağrıyor
Aynen canımmmTabikiii herşey mümkün kuzum :)
Ederafmısın sen isimmi degistirdinÇok şükür hamileyimmmmm ❤❤Buraya yazmıstım ilk önce üzüntülerimi duygularımı ♥ Sağlıkla gel annecim
❤ 7+1 dsha çok küçüğüzz ve zaman geçmiyor ☺☺❤
![]()
Hayırlı olsun canım ne zaman öğrendinÇok şükür hamileyimmmmm ❤❤Buraya yazmıstım ilk önce üzüntülerimi duygularımı ♥ Sağlıkla gel annecim
❤ 7+1 dsha çok küçüğüzz ve zaman geçmiyor ☺☺❤
![]()
Aynen canım her ay farklı oluyor aslındaBnm ewlenmeden önce agrimazdi ewlendim 2 3 ay sonra sizlama acima oldu hormonlari hersey etkilio![]()
Delimisin unutmak ne kelime yüregimiz agzımızda bekledik nasıl unutayım![]()
Hee pardon cnmSon adet tarihin canım
Canım ayın 9unda oldum yeni bat tarihi Kasım 6
Yani canimmDoğru bazı şeylerde devlet tercih edilebilir.
Ondan oluyordur canimm benim geldigim hastanede uzak 1 saatte anca geliyoz arabayla ☺Ondanmi agri oluo hmm ya hstane uzak o anlamda uzun dedm kuzu![]()
Canım benimde çok bir belirtim olmadı regl öncesi hafif göğüs ağrım olurdu o zamanda oldu çok değil ama. şimdi de çok yorulduğum belim ve kasığım ağrıyor o kadar. İnşallah böyle devam eder annesini yormaz minnakHamişler hala belirtileriniz devam ediyor mu benim hiç akıntım yok göğüs ağrım yok hala bide kasık ağrımda geçti korkuyom![]()
Benim adetim geçti ama canım ben adetten önce daha çok belirti yaşamıştım şuan sadece belim ağırıyor normal dimi buCanım benimde çok bir belirtim olmadı regl öncesi hafif göğüs ağrım olurdu o zamanda oldu çok değil ama. şimdi de çok yorulduğum belim ve kasığım ağrıyor o kadar. İnşallah böyle devam eder annesini yormaz minnak![]()