• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta Zekta rosebatum rosebatum kızlar yarın bat günümüz ağrısı sızısı olan varmı bende adet hali var canım tatlı istiyor falan adet belirtilerim var yani bebişe çıksın inşallah
Valla bende hafif kasık ağrısı ve miğde yanması var onun dışında herhangi bir belirti yok bakalım yarın olucakmıyız

Evet canım doktor bana bu testle çok kişinin strese girdiğini bu da gebeliği engellediğini söyledi
Ama bir o kadarda hamile kalan var en azından yumurtlama olup olmadıgını görüypruz sonucta doktora gidincede stres yapıypruz bence hepsi bahane herşey allahtan ne zaman gelicekse geliyor bebiş

bende lekem gelince üzüldüm biraz ama sana bu yazdıklarımı düşündüm
odak noktamı değiştiricem bu günden itibaren
kilo vermek istiyorum bi 5-6 kilo mesela
kilo da yumurta kalitesini bozuyormuş
onun dışında farklı şeylere odaklanırsak stresimiz de olmaz , daha güzel olur herşey kuzum @Gonulmeyvesi
böyle düşünelim
burda da iyiki varız
hep destek oluyoruz hep birlikte birbirimize Zekta Zekta Beklemekseni Beklemekseni
ve etiketleyemediğim onca kişi
Aynen canım kesinlikle öyle olmuyorsa vardır bir zamanı mutlaka 🙏🙏

Kızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı🙏

Eklentiler

• 619CD2CB-E9FE-412B-9C32-782CF3629467.webp
    619CD2CB-E9FE-412B-9C32-782CF3629467.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu ne demek henüz yumurtan olgunlaşmadı demek
Sıvı alımına dikkat ederek testini her gün yapmaya devam et
2 saat önce sıvı alımını bırakmış olman lazım güzel sonuç için
Sabah ilk idrarla yapma
Her gün aynı saatte yaomaya dikkat et
İki çizgi aynı koyulukta oldupunda hatta test çizgisi bi tık daha koyu oldupunda pik olmuş oluyor
Sonra yaptıpında silikleşirse yumurtan çatladı demek
Değerlendirin 🤗
Teşekkür ederim 😘

Kızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı🙏
Hayirlisi olsun hakkinda canim Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirli bi evlat üzülme olurmu 🤲

Eki Görüntüle 2546303
Yeniden yaptım ben bu 30 taneyi bugün harcarım gibi geliyor bana 😩
canım nerden almıştın n11 den mi ?
benimde başıma geldi çünkü
bir daha asla almayacağım bu marka
instagramdan alabilirsin ben onlardan memnun kaldım

bir de arka arkaya yapma 2 saat idrarını tutman lazım

canım nerden almıştın n11 den mi ?
benimde başıma geldi çünkü
bir daha asla almayacağım bu marka
instagramdan alabilirsin ben onlardan memnun kaldım

bir de arka arkaya yapma 2 saat idrarını tutman lazım
Evet n11den aldım ama buradan kızlar söyledi alıp kullanmışlar memnunlarmış... Evet ısrarla yaptım 😊 yarın 2 saat tutup yapıcam ama

canımm filtre yapıp yeniden atsana
sanki bi gölgelik görüyorum ben
test yapa yapa delirdim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X