- Konu Sahibi papatya7203
-
İki kür var bildiğim. Biri bal tarçın çörekotu biri incir kürü. Ama incir kürü prolaktin de yükseltiyor o yüzden düşük olanlar yapabilir sadece. 28 sınırda. Ben 55’e yükselttim bal tarçın çörekotu kürü ile o ay hamile kaldımHazır konusuyken bir şey sorsam canım; benim hormon testlerimde reglnin son günü e2 28 çıkmıştı. Dr Kötü değil ama çok da iyi değil demişti daha yüksek isteriz demişti. Daha da yeni çocuk denediğimiz için bir tedavi yok tabii bir tek prowomen verdi takviye olsun diye. Sizin bildiğiniz bir şey var mı e2yi yükseltecek, ben adaçayını biliyorum, keyen tohumu falan. Başka neler olabilir?
İki kür var bildiğim. Biri bal tarçın çörekotu biri incir kürü. Ama incir kürü prolaktin de yükseltiyor o yüzden düşük olanlar yapabilir sadece. 28 sınırda. Ben 55’e yükselttim bal tarçın çörekotu kürü ile o ay hamile kaldım
12 tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırıyorsun. Çörekotu yeni çektirilmiş olması lazım. Adetin ikinci günü başlıyorsun her gün sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorsun yumurtlamaya kadar. Bu kadarSüpermiş ben de deneyeyim☺ peki nasıl kullanılıyor bal, tarçın, çörekotu? Her gün mü mesela, bazı şeyleri yumurtlamaya kadar diyorlar ya.
Selamlar Benim de Bat 15 Şubat ovülasyon testi silik çıktı devam ediyorum inşaallah hayırlı sonuçlar alırızGünaydin kizlarinşallah rabbim hepimize hayirlisini versin güzel haberlere ihtiyac var ben bu ay 11. Gün cift cizgi gördüm ovu testinde. O günü ve diger 3 günü 1 gün aralik verip degerlendirdik. Bat 13 şubat. Sizlerin bati kac ? Beraber bekleyelim ❤
12 tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırıyorsun. Çörekotu yeni çektirilmiş olması lazım. Adetin ikinci günü başlıyorsun her gün sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorsun yumurtlamaya kadar. Bu kadar
En baştaki ve 2. Daha koyumsu onlar son günler mi canım? Yaklaşıyor yumurtlama onlara göre. Yarın bile pik olabilir. Hadi hayırlısı.MErhaba arkadaşlar❤
Bende adetim biteli 4 gün oldu testlere devam bakalım ne zaman yakalicammmm
beim dusuk ama herkste olck diye birsey yokmus bne sordum doktora beim enyakin arkadaşım cok dusuktu hemen hamile kaldikızlar bir de d vitamini önemli diye bir şeyler okumuştum.. eğer o düşük olursa da hamile kalmaya engelmiş hatta kısır olan bir çok inanın d vitamininde sorun olurmuş. eğer düşükse değeriniz mutlaka takviye almak gerekiyor.
Merhabalar, geçen ayki gruptan sizleri takip ettim ve kafamdaki birçok soruya buradan yanit buldum. Ayrıca sizlerle benzer süreçlerden geçiyorum. Benim genel sıkıntım toplumsal baskı . Yaşadığım bu süreci çevremde kimseyle paylaşmak istemiyorum dön dolaş aynı noktaya geliyorum çünkü. Bu açığımı sizlerle kapatmak istiyorum.İnsallah subat ayi bereketli gelir bize
hoşgeldin hepimizin derdi ortak cnm bizde burada paylasiyoruzMerhabalar, geçen ayki gruptan sizleri takip ettim ve kafamdaki birçok soruya buradan yanit buldum. Ayrıca sizlerle benzer süreçlerden geçiyorum. Benim genel sıkıntım toplumsal baskı . Yaşadığım bu süreci çevremde kimseyle paylaşmak istemiyorum dön dolaş aynı noktaya geliyorum çünkü. Bu açığımı sizlerle kapatmak istiyorum.
Slmm naptin canmmerhaba 2020ye minikleriyle girmek isteyenleri bekliyoruz-bridget- @Vazelin005 Dasmeer @RujsuzRuhsuzum @Peripella 2PrensesAnnesi53 @yazasimvar @Inatcikisilik @Oyku1414 @Meryur @xy35 S Sudecar D didima A Algernonya @Nimoss9 @Saricicek97 @Bifincankahve @Kelebek1122 @Erbdky @smgsyglr
canim koydeyiz pazar gunu donuyoruz o zaman doktora gidecegim sen nasilsin ne yaptinSlmm naptin canm
canim koydeyiz pazar gunu donuyoruz o zaman doktora gidecegim sen nasilsin ne yaptin
Kese göründü bgun,adet durumu yok demi hala test yaptinmicanim koydeyiz pazar gunu donuyoruz o zaman doktora gidecegim sen nasilsin ne yaptin
yok kuzum adet 1 hafta gecti test yapmadim bir daha kanda cikinca cok sukur sevindim kalp atisini duydun mu kuzumKese göründü bgun,adet durumu yok demi hala test yaptinmi
İnşallah şubatta güzel haberler alırız kızlarmerhaba 2020ye minikleriyle girmek isteyenleri bekliyoruz-bridget- @Vazelin005 Dasmeer @RujsuzRuhsuzum @Peripella 2PrensesAnnesi53 @yazasimvar @Inatcikisilik @Oyku1414 @Meryur @xy35 S Sudecar D didima A Algernonya @Nimoss9 @Saricicek97 @Bifincankahve @Kelebek1122 @Erbdky @smgsyglr
kasik batmalari iliskiden beri var zaten kuzum birde biraz uyku hali var oglen uykum geliyor hep cok hafif bir bulanti var birde ama rahatsiz etmiyor sende durumlar nasil yumurtlama haftasina geldiniz mi kuzumCanım naber, nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler başladı mı iyice?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?