Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki kür var bildiğim. Biri bal tarçın çörekotu biri incir kürü. Ama incir kürü prolaktin de yükseltiyor o yüzden düşük olanlar yapabilir sadece. 28 sınırda. Ben 55’e yükselttim bal tarçın çörekotu kürü ile o ay hamile kaldım

Süpermiş ben de deneyeyim peki nasıl kullanılıyor bal, tarçın, çörekotu? Her gün mü mesela, bazı şeyleri yumurtlamaya kadar diyorlar ya.

Süpermiş ben de deneyeyim☺ peki nasıl kullanılıyor bal, tarçın, çörekotu? Her gün mü mesela, bazı şeyleri yumurtlamaya kadar diyorlar ya.
12 tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırıyorsun. Çörekotu yeni çektirilmiş olması lazım. Adetin ikinci günü başlıyorsun her gün sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorsun yumurtlamaya kadar. Bu kadar

Selamlar Benim de Bat 15 Şubat ovülasyon testi silik çıktı devam ediyorum inşaallah hayırlı sonuçlar alırız

çok teşekkürler denicem, umarım işe yarar

Yapmaya devam et canım c gibi koyu olması lazım t çizgisinin bende yapıyorum senin gibi benimde bakalım ne zaman olur

kızlar bir de d vitamini önemli diye bir şeyler okumuştum.. eğer o düşük olursa da hamile kalmaya engelmiş hatta kısır olan bir çok inanın d vitamininde sorun olurmuş. eğer düşükse değeriniz mutlaka takviye almak gerekiyor.

beim dusuk ama herkste olck diye birsey yokmus bne sordum doktora beim enyakin arkadaşım cok dusuktu hemen hamile kaldi

İnsallah subat ayi bereketli gelir bize
Merhabalar, geçen ayki gruptan sizleri takip ettim ve kafamdaki birçok soruya buradan yanit buldum. Ayrıca sizlerle benzer süreçlerden geçiyorum. Benim genel sıkıntım toplumsal baskı . Yaşadığım bu süreci çevremde kimseyle paylaşmak istemiyorum dön dolaş aynı noktaya geliyorum çünkü. Bu açığımı sizlerle kapatmak istiyorum.

hoşgeldin hepimizin derdi ortak cnm bizde burada paylasiyoruz

Canım naber, nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler başladı mı iyice?
kasik batmalari iliskiden beri var zaten kuzum birde biraz uyku hali var oglen uykum geliyor hep cok hafif bir bulanti var birde ama rahatsiz etmiyor sende durumlar nasil yumurtlama haftasina geldiniz mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…