2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Allah korusun canim, tabi ki her tedavi kisiye özel. Bana gerekli gördü demek ki. Senin ihtiyacin yoktu belki de biz bilemeyiz. Sadece estrofemin bebek icin zararlı olduğu yazılmış tabi kanitlanmis bisey degil.Ben ondan endişe ettim. Yoksa benim de doktoruma güvenmeyi tercih etmekten baska bi seçeneğim yok bu durumda

Kızlar bulantılarınız başladı mı? Benim bugün çok bulantım oldu perişan oldum

Bence bulantiyi cok takmayin cunku bende cok kafama takmıştım ustelik ikizlere hamileyim ama sagliklilar cok sükür 2 gün once gördum suan 8+6 digeri 8+4 olmasi gerekiyor ve hala tık yok bebekler sağlikli oldugu icin olmadigina cok seviniyorum yani bulantısız da olabiliyormuş

Hamilelikte Beslenme ile ilgili okudugum kitaptaki bilgileri paylasmak istiyorum. Ben detayli hesap yapmasamda bilinclenmek icin faydali buluyorum.
Bir gunde alinmasi gerekenler:
3 porsiyon protein
4 porsiyon kalsiyum
3 porsiyon c vitaminli yiyecekler
3 porsiyon yesil yaprakli/sari sebzeler ve sari meyveler
6 porsiyon tam tahillar ve bakliyat

Peki bir porsiyon ne demek? Protein icin resim ekliyorum. Her satir bi porsiyon protein demek.

Merak eden olursa diger ornekleri de eklerim

dun canan karatayin eski videolarindan birini izledim. cinli hamile kadinlar gunde 10 yumurta yerlermis

Ilk 3 ay, bebek annenin yediklerinden beslenmiyormus bildiğim kadariyla.
Evet dogru olabilir. Aslinda yazilanlar saglikli beslenmeden farksiz. Ben bilinclenmek icin okuyorum su an. Ve yavas yavas yememe ceki duzen vermeye calisiyorum. Gunde 2 kase yogurt ve bir bardak portakal suyu tuketmeye basladim ekstradan. Normalde saglikli beslenirim ama cok sut urunleri tuketmem.

Mide bulantısı olan var mı ne yersem yiyim istifra ediyorum dayanılmaz seviyeye geldi artık

Mide bulantısı olan var mı ne yersem yiyim istifra ediyorum dayanılmaz seviyeye geldi artık
Bende de şükür yok hiç bulantı herkeste olmuyormuş zaten annemde diyo hep tuzlu ekmek yerdim o kadar bulanirdi bende tık yok kraker fln ye canım tuzlu şeyler bastirir

bende de hic bulanti yok, olmicak da sanirim cunku 6. haftada fln basliyomus, simdiye baslamadiysa olmaz dediler. bende sadece belli seylerden tiksinme oluyor mesela et normalde cok severim ama simdi cok yiyemiyorum. tokken yemek kokusu rahatsiz ediyor ama midem bulanmadi hic. simdilik rahat geciyor diyebilirim. persembe gunu randevum var bakalim minik mucizem nasil ve ne kadar buyudu

Benimde hiç olmadı bulantı sanırım aynı dönemiz seninle Perşembe benimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle geliriz Perşembe günü bu arada benim 6. Hafta kanama olmuştu sonrasında 4 günde bir kahve rengi lekelenmem oluyor en son bugün oldu hemen kesiliyor ama ister istemez korkuyorum umarım herşey yolundadır

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bende de hic olmadı bulantı.Ablam da aynı şekilde geçirmiş karnı buyuyene kadar hamile oldugumu hic bilmedim dedi sadece çok sevdiğim çay ve kahveyi içemiyorum tiksinme değil ama içim almıyor benimde çarşamba kont var minigim inş iyidir korkularım hic geçmiyor bi büyüse hareketlerini hissetsem.ins hepimizin hayırlısı ile herşey yolunda gider

Canm senin lekelenmen devam ediyor mu konustun mu doktorunla bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…